Kálovics Tibor
2017.03.16.
A Nemzeti Audiovizuális Archívum jóvoltából több mint egy tucat emlékezetes Bayern mérkőzés került fel az internetre. Az úgynevezett NAVA pontokon ezeket a mérkőzéseket teljes egészében, és ami még fontosabb legálisan nézhetjük vissza.
Az idei DFB-kupa negyeddöntői során a Bayern München hazai pályán a Bundesliga rivális Schalkét fogadja.
Kékesi Veronika
2016.09.06.
277 000 regisztrált taggal a Bayern München a legtámogatottabb klub a világfutballban. Ez felülmúlja az olyan európai nagy csapatokét, mint például a Barcelona és a Benfica - Egy angol újságíró elemzése!
2016.08.20.
A német kupa első fordulója a Bayernnek mindig gyerekjáték, ez alól a mostani szezon sem volt kivétel.
Kékesi Veronika
2016.08.19.
Több sztárjátékosunk is kihagyja a kupanyitányt.
2016.07.17.
Az első két bajnoki mellett a Német Kupában is pénteken kell pályára lépnünk
Ugyan még több, mint egy hónap van hátra a szuperkupa döntőjéig csapatunk és a Borussia Dortmund között, jegyet már nem lehet kapni a nagy összecsapásra.
Kálovics Tibor
2016.06.19.
Az este kisorolták a 2016/17-es DFB kupaszezon első fordulójának párosítását. Csapatunk egy negyedik ligában szereplő ellenfelet kapott.
Kálovics Tibor
2016.06.01.
Csapatunk történelméhez a dicső bajnoki sikereken, és kupagyőzelmeken túl sajnálatos módon hozzátartozik néhány döntőben elszenvedett vereség is. Ezen vereségeket azonban nem szabad egyértelmű kudarcként felfogni, hanem úgy kell tekinteni rájuk, hogy a csapat egyetlen lépésre volt attól, hogy a legjobbá váljon az adott sorozatban.
Kálovics Tibor
2016.06.01.
Történelmi visszatekintésünket folytatván a bajnok és kupagyőztes csapataink sikereinek felidézése után, most a kisebb presztízsnek örvendő német szuperkupa és ligakupa sikereit idéznénk fel a Bayern Münchennek. Csapatunk ezidáig hatszor nyerte el, az azóta már megszűnt Ligakupát, valamint ötször diadalmaskodott szuperkupa fináléban.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?