Tóth Renáta
2017.09.05.
A Norvégia elleni 6:0-nál a német válogatott valódi futball-ünnepet rendezett, és már csak egy győzelemre van a jövő évi oroszországi világbajnokságra való biztos kijutástól. A meccs után Joachim Löw szövetségi kapitány beszélt a nézőkről, a játékrendszer kérdéséről, és a még hátralévő két mérkőzésről a C csoportban.
Bogdányi Norbert
2017.09.04.
A Nationalelf elképesztő sorozata 1934 óta tart! Az összes vb-selejtezőjén mindössze két vereséget szenvedett, azt is hazai pályán. Idegenben még sohasem kapott ki a német válogatott a vb kvalifikációs meccsek során.
A németek egy rájuk nem igazán jellemző, lassú és unalmas meccset játszottak Prágában. Mindezek ellenére ez elég volt arra, hogy a Cseh Köztársaság csapata ellen 2-1-es győzelmet arassanak. Nagy részben ez a Bayern középhátvédének, Mats Hummelsnek volt köszönhető. Kétségkívűl az egyik legjobbat nyújtó német futballista volt a pályán.
Tóth Renáta
2017.09.03.
A hétfő esti vb-selejtező előtt Joachim Löw és Sami Khedira képviselte a német válogatottat a sajtótájékoztatón.
Tóth Renáta
2017.09.02.
Timo Werner korai, és Mats Hummels szinte utolsó pillantaban lőtt góljaival 2:1-re nyert a német válogatott Csehország ellen a vb-selejtező hetedikforulójának mérkőzésén - ezzel továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a C-csoportot.
Kálovics Tibor
2017.07.17.
Lassan eljön a generációváltás a Nationalelfnél is, a német futball híveinek azonban nem kell aggódniuk, hiszen a fiatalok eddigi eredményei több, mint biztatóak.
Tóth Renáta
2017.07.03.
Sikeres, tanulságos és fárasztó három és fél hét után hazatért a német válogatott - magukkal hozták kemény munkájuk gyümölcsét: a Konföderációs Kupát.
Tóth Renáta
2017.07.03.
Joachim Löw a dfb.de oldalnak adott mérkőzés utáni nyilatkozatában beszélt a döntőről, és a győzelem jelentősségéről
Tóth Renáta
2017.07.03.
A szentpétervári Konföderációs Kupa döntő után nyilatkoztak az este főszereplői mindkét csapat részéről.
Domonkos Altdorfer
2017.07.02.
A „Nationalelf” teljes mértékben megfelelt az elvárásoknak a Konföderációs Kupán – Az elvárások és az eredmények megegyeznek. Oliver Bierhoff, a német válogatott csapatmenedzsere szerint ezért már a Chile elleni döntő előtt sikeresnek mondható a torna.

Ezeket a cikkeket olvastad már?