Domonkos Altdorfer
2017.07.14.
Feliz cumpleanos, James Rodriguez! A 26. születésnapján sokkal több jutott a 2014-es világbajnokság gólkirályának, mint ajándékok és torta. A kolumbiai egy új életet kezd, ahol „új kihívások, új kultúra, nyelv várják” - fogalmazott. Röviden: egy bayernes szerződés.
A Bayern meccseket már kölyökként figyelemmel követte, svájci bicskája nincs. Csak ennyit tudunk a Bayern rekordösszegért vásárolt játékosáról, Corentin Tolissorol, akit hétfőn mutattak be Münchenben. Xabi Alonso pótlása nem az ő feladata lesz.
Rummenigge érdekes dolgokat árult el a sajtótájékoztatón, úgy tűnik készül valami a háttérben. Tolisso szerint nagy konkurenciaharc várható a csapaton belül.
2017.06.20.
Kalle: Intenzíven hatnak ránk a különböző átigazolási tervezgetések...
Török Péter
2017.06.15.
Corentin Tolisso leigazolása után az FC Bayern kerete kezd alakot ölteni a következő szezonra. De ennyi volt a 2017/2018-as szezonra? Az FCB elnöke, Karl-Heinz Rummenigge beszélt az fcbayern.tv-nek a további tervekről, és más variációkról.
A Bayern ajánlatot tett Verrattiért, aki állítólag távozni akar! De az átigazolása még közel sem biztos!
Kun Béla
2017.06.01.
Van egy meghatározott tervünk, ami a személyi kérdésekre vonatkozik. Ez a terv a vezetőséggel, az edzővel, és a felügyelőbizottsággal egyeztetve van és le lett zárva. S most ezt próbáljuk megvalósítani” – mondta Rummenigge Süddeutsche Zeitungnak adott interjúban.
FC Bayern Campus – a rekordbajnok új akadémiája
Az expsortigazgató keményen beszólt Honessnek és Rummeniggének. Szerinte káros dolog, hogy össze-vissza beszéltek.
Kun Béla
2017.05.17.
Azzal ma már mindenki egyetért, hogy átalakításra szorul a Bayern kerete, de az irány még nem világos. Úgy tűnik, még nem dőlt el, hogy világsztárokat veszünk drágán, vagy ifjú német tehetségeket szerzünk meg és őket fokozatosan beépítve próbálunk meg újra a csúcsra jutni. Hoeness a kulcsfigura...

Ezeket a cikkeket olvastad már?