Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Az elmúlt időszak problémái kapcsán sok merész nyilatkozat született a Bayern München játékosaitól és vezetőitől. Vajon az FC hollywood visszatérésének vagyunk tanúi?
Röviddel az RSC Anderlecht elleni keddi Bajnokok Ligája rajt előtt Robert Lewandowski interjúja nagy vihart kavar az FC Bayernnél. Karl-Heinz Rummenigge igazgatósági elnök keményen kritizálta a csatárt, de Thomas Müllerről is leszedte a keresztvizet.
Sukupčák Marián
2017.09.11.
Dr. Michael Gerlingert, az FC Bayern München jogi igazgatóját, az Európai Klubszövetség (ECA) igazgatótanácsába választották be.
A Bayern München igazgatója, Karl-Heinz Rummenigge a Kickernek adott interjújában elmondta, úgy gondolja, folyamatban van a fizetési plafon bevezetése az európai futballban.
Fazekas Annamária
2017.08.15.
A csapat új szlogenje? A „Mia san mia!” helyett, a Bayern-főnök szerint: „Ezt nem engedhetjük meg magunknak!“
Rusz Dániel
2017.08.13.
A jövőben nem Karl-Heinz Rummenigge fogja betölteni az Európai Klubszövetség (ECA - European Club Association) elnöki tisztét. A 61 éves futballhivatalnok az ECA augusztus 8-i, madridi gyűlésén jelentette be döntését.
Sukupčák Marián
2017.08.09.
Az FC Bayern a kerettervezője, Michael Reschke továbblépett a VfB Stuttgarthoz. A volt átigazolási szakértőnk lesz ott az új menedzser. "A Bayernnél bizony féltette a kompetenciáit" - nyilatkozta Matthäus az AZ-nek.
Sipos Gábor
2017.07.30.
Karl-Heinz Rummenigge egy kis időt szakított arra, hogy pár fontos dologról beszélgessünk az Audi Summer Tour 2017 végéhez közeledve. Kommentálta a nagy utazást, de más, érdekesnek tűnő ügyben is megszólalt.
Domonkos Altdorfer
2017.07.14.
Feliz cumpleanos, James Rodriguez! A 26. születésnapján sokkal több jutott a 2014-es világbajnokság gólkirályának, mint ajándékok és torta. A kolumbiai egy új életet kezd, ahol „új kihívások, új kultúra, nyelv várják” - fogalmazott. Röviden: egy bayernes szerződés.

Ezeket a cikkeket olvastad már?