Nagy karrier előtt áll…
Fazekas Annamária
2016.10.26.
Kimmich szerint vagyunk annyira erősek, hogy mi határozzuk meg azt, hogy az ellenfél mennyire jó
2016.10.22.
Talán a pezsgőbontáshoz még korán van, de annyit leszögezhetünk, hogy a Bayern sokat fejlődött, és erős játékot sikerült összeraknia
2016.10.14.
Lahm-tól azért - saját bevallása szerint - még mindig tud tanulni…
2016.10.14.
Joshua Kimmich – Pár hónap alatt lett valóságos világsztár. A falusi kis srác, aki rendszeresen kirúgta a szülei házán az ablakot, ma már 75 ezer ember előtt varázsol az Allianz Arénában, vagy a tv-nézők milliói előtt a válogatottban. Megható és őszinte önvallomás Joshua-tól, arról, hogy hogyan teljesült be kisgyerekkori álma.
Tóth Renáta
2016.10.09.
A német válogatott szombat este többek közt Thomas Müller duplájával nyert a 3:0-ra a Csehország elleni világbajnoki selejtező mérkőzésen. Lengyelország Lewandowski triplájával 3:2-re tudott győzni a dánok ellen.
2016.10.08.
A Bayern ifjú reménysége, aki ebben a szezonban valósággal berobbant a nemzetközi elitbe, elmondta, hogy mi változott a játékában Ancelotti érkezésével.
Tóth Renáta
2016.10.08.
A Bayern München válogatott játékosa, Joshua Kimmich remek formában van: a válogatottban, a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is jó teljesítményt mutat. Szombat este a válogatottal Csehország ellen játszanak világbajnoki selejtező mérkőzést. A dfb.de oldalnak adott interjúban Kimmich beszél a szerepéről a Bayern München és a válogatott csapatában és az EB-n gyűjtött emlékeiről is.
Tóth Renáta
2016.10.08.
A VB-selejtező sorozat újabb állomásához érkeztünk: a C-csoport első helyezettje, Németország ma este a cseh válogatottat fogadja a hamburgi stadionban, akik jelenleg a 3. helyen állnak. A dfb.de oldal összegyűjtött pár érdekességet és tényt a két ország válogatottjainak eddigi egymás elleni mérkőzéseiről.
2016.09.19.
A Bayern és különösképp Carlo Ancelotti, ami erejükből telik, mindent meg kell tegyenek, hogy Kimmich köré egy nyerő csapatot építsenek. Már most.

Ezeket a cikkeket olvastad már?