Bogdányi Norbert
2017.09.08.
Kimmich interjú: beszél többi között a válogatott tagságáról, a csapatról és a közelgő BL meccsről, valamint a hétvégi bajnoki meccsről.
Tóth Renáta
2017.09.05.
A német válogatott hétfőn este 6:0-ra győzte le Norvégiát - a Nationalelfet egy győzelem választja el a csoport elsőségtől, és a 2018-as világbajnokságra való kijutástól.
Tóth Renáta
2017.09.04.
Ma este Stuttgartban a német válogatott Norvégia csapatával játssza soron következő vb-selejtezőjét. A dfb.de összegyűjtött pár tényt és érdekességet a két válogatottról és az egymás ellen játszott mérkőzésekről.
Tóth Renáta
2017.09.01.
Ma este a német válogatott megkezdi az új szezont a prágai Eden Arénában Csehország ellen. A dfb.de oldal összegyűjtött pár érdekességet és tényt a két ország válogatottjainak eddigi egymás elleni mérkőzéseiről.
Tóth Renáta
2017.08.30.
A pénteki, Csehország elleni VB-selejtező előtt a német válogatott Stuttgartban tartotta első sajtótájékoztatóját.
Kun Béla
2017.08.11.
Az ex-Bayern játékos Dietmar Hamann keményen nekiment Carlo Ancelotti vezetőedzőnek
Vachaja Fanni
2017.08.09.
Hogy Joshua Kimmich az Audi kupán kapitányként léphetett a pályára, az egyáltalán nem véletlen. A Bayern a bízik a Konföderációs Kupa győztes játékos jó szezonjában – az extra motiváció nem árthat.
Vachaja Fanni
2017.07.21.
Már megtalálták Philipp Lahm utódját Joshua Kimmich személyében, aki a következő szezonban jobb oldali védőként fog játszani az FC Bayernben. Teljesen rendben? Nem mindenki számára.
Még mindig el akar menni? Továbbra is középpályás akar lenni, vagy már beleélte magát a Lahm-utód szerepébe? Esetleg csak beletörődött a jobbhátvéd posztba jobb híján? Mindezekre magabztos választ adott a Bayern ifjú csillaga.
Tóth Renáta
2017.07.08.
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya elárulta, szerinte a jövőben milyen típusú játékos iránt lesz nagy a kereslet, továbbá milyen jövőt jósol Joshua Kimmichnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?