2017.05.19.
A Bayern céltudatos fiatalja marad – legalábbis most.
Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
Kun Béla
2017.05.11.
Tudósítónk helyszíni beszámolója a csapat edzéséről
Kun Béla
2017.05.10.
A Bayerntől már nem lehet elvenni a bajnoki címet, de szombaton egy különleges mérkőzés következik. Lipcsében találkozik egymással az idei bajnokság első két helyezettje.
Kun Béla
2017.05.08.
A nyáron Philipp Lahm befejezi karrierjét. A Bayernnél töltött sikeres évei alatt a védelem legstabilabb pontjává vált. Ez a stabilitás hamarosan a múlté lesz és ez egy új szituáció a Bayern számára, amelyre megnyugtató megoldást kell találni.
Kun Béla
2017.05.05.
Három tétmérkőzés és vége. Szögre akasztja a csukáját a német rekordbajnok csapatkapitánya. Az a médai szerint kétséges, hogy a Bayern már megtalálta az utódját Kimmich személyében. Ugyanis ismét egy újabb név merült fel…
Kun Béla
2017.05.04.
Joshua Kimmichnek kell megörökölnie Philipp Lahm helyét a csapatban. Legalábbis ezt mondja a Bayern. Az, hogy mennyire igaz, ezt csak a csapat vezetősége tudja, ám állítólag újabb Monaco játékos van a bajorok célkeresztjében. Lahm posztján játszik.
Kun Béla
2017.04.26.
Rummenigge mindenkit megvezetett, és mégsem az ifjú tehetség az első számú jelölt Lahm posztjára? És mi lesz akkor Kimmich-hel?
Kun Béla
2017.04.23.
Az FC Bayern nem az a csapat, aki eladja a legjobb játékosait. Az utolsó sztár, aki más csapatot keresett, az Toni Kroos volt. És akkor ez elé nem gördíttek akadályt: „ha menni akar, menjen…”
Nagy Zsófia
2017.04.07.
A média most egy narancsos válogatottat lát esélyesnek, hogy átvegye Lahm szerepét. Ő körülbelül a 10. jelölt, akit a média hírbe hoz a Bayernnel Lahm posztja kapcsán... De lehet, hogy csak Rafinhát akarják majd vele pótolni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?