Jerome Boateng az elmúlt szezonban csak 21 tétmeccset játszott az FC Bayernnel – ennek megfelelően visszafogott a személyes mérlege a szezonról, de...
Kun Béla
2017.05.27.
A napokban olyan híresztelés ütötte föl a fejét Boatenggel kapcsolatban, mely szerint erősen gondolkodik a távozáson. Nos, maga az érintett is megszólalt az ügyben.
Jerome Boateng elégedetlen a helyzetével Carlo Ancelotti regnálása alatt. A Bayern vezetősége is nyitottnak látja a kérdést Boateng jövőjéről a csapatban.
Heteket kell kihagynia, de várhatóan a felkészülés kezdetére fölépül
Kun Béla
2017.05.20.
Izomsérülés, vállsérülés... ez a Bayernes Boateng sérülési sorozata. A Freiburg elleni utolsó mérkőzésen ismét megsérült.
Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
Kun Béla
2017.04.25.
Az FC Bayernnél a védő probléma nem ért véget. A kupaelődöntő előtt David Alaba, Jerome Boateng és Javi Martinez szereplése még nem 100 százalékos. És Mats Hummels-nek is vannak még problémái.
Kun Béla
2017.04.23.
Talán Alaba is időben felépülhet a Dortmund elleni Német Kupa elődöntőre!
2017.04.20.
Összeszorították a fogukat, és belevetették magukat a harcba. Bár komoly kétségek voltak Robert Lewandowski, Jérôme Boateng és Mats Hummels játékával kapcsolatban a Real Madrid elleni visszavágón, röviddel a meccs előtt úgy döntöttek, mindhárman vállalják a szereplést.
Kun Béla
2017.04.10.
Ribéry Ancelotti csókjáról, Robben a híres cselsorozatairól, Boateng a káprázatos mentéséről, Lahm a nagy trióról. Minden szavuk igazi kincs! :-)

Ezeket a cikkeket olvastad már?