Jerome Boateng nem utazik el a csapattal a vasárnap este kezdődő Audi Summer Tourra.
Kun Béla
2017.07.09.
A múlt szombati szezonkezdő edzést még ki kellett hagynia, azonban már jóúton halad a visszatérés felé
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Jerome Boateng az elmúlt szezonban csak 21 tétmeccset játszott az FC Bayernnel – ennek megfelelően visszafogott a személyes mérlege a szezonról, de...
Kun Béla
2017.05.27.
A napokban olyan híresztelés ütötte föl a fejét Boatenggel kapcsolatban, mely szerint erősen gondolkodik a távozáson. Nos, maga az érintett is megszólalt az ügyben.
Jerome Boateng elégedetlen a helyzetével Carlo Ancelotti regnálása alatt. A Bayern vezetősége is nyitottnak látja a kérdést Boateng jövőjéről a csapatban.
Heteket kell kihagynia, de várhatóan a felkészülés kezdetére fölépül
Kun Béla
2017.05.20.
Izomsérülés, vállsérülés... ez a Bayernes Boateng sérülési sorozata. A Freiburg elleni utolsó mérkőzésen ismét megsérült.
Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
Kun Béla
2017.04.25.
Az FC Bayernnél a védő probléma nem ért véget. A kupaelődöntő előtt David Alaba, Jerome Boateng és Javi Martinez szereplése még nem 100 százalékos. És Mats Hummels-nek is vannak még problémái.

Ezeket a cikkeket olvastad már?