A lengyel sztár, Robert Lewandowski boldog a Bayern Münchenben, de elismerte, a klub fog dönteni a jövőjéről, hogy távozik-e valaha.
Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Jakab Norbert
2017.09.19.
Manuel Neuer (31) a hétfői edzésen ismét hajszáltörést szenvedett a bal lábközépcsontjában.
Kun Béla
2017.09.19.
A Bayern-legenda nagy Thomas Müller rajongónak mondja magát és bírálja Robert Lewandowskit interjújáért, amelyben a rekordbajnok átigazolási politikája miatt panaszkodott. Interjú Klaus Augenthalerrel:
Bogdányi Norbert
2017.09.18.
A Bayern München kapusa újabb sérülést szenvedett a bal lábán, és meg kellett szakítania a Schalke elleni meccs záróedzését. Biztosan hiányozni fog ex-klubja ellen.
Avagy lehet, hogy a Bayern München nem a megfelelő játékost vette meg a Lyonból? A világ egyik legjobb középcsatára vezeti a támadásaikat ő, Robert Lewandowski. Sokan úgy gondolnák, nincs semmi hátránya, ha a talán legjobb formában lévő csatárt tudhatod a csapatodban.
Az elmúlt időszak problémái kapcsán sok merész nyilatkozat született a Bayern München játékosaitól és vezetőitől. Vajon az FC hollywood visszatérésének vagyunk tanúi?
Röviddel az RSC Anderlecht elleni keddi Bajnokok Ligája rajt előtt Robert Lewandowski interjúja nagy vihart kavar az FC Bayernnél. Karl-Heinz Rummenigge igazgatósági elnök keményen kritizálta a csatárt, de Thomas Müllerről is leszedte a keresztvizet.
Kun Béla
2017.09.12.
A Bayern korábbi nagykövete kritizálta az olasz tréner taktikáját. Számára a csapat egy lépésnyit visszafejlődött. Thomas Müller szerepe zavarja őt a leginkább.
Bogdányi Norbert
2017.09.12.
Mats Hummels döntő szerepet játszott abban a szituációban, amiből a Bayern 1:0-ás hátránya a Hoffenheim ellen kialakult. Az interjúban beszél erről, az első vereségről, a hibákról – és a 2017/18-as Bajnokok Ligája indulásról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?