A Bayern közösségi oldalain hat számjegyű növekedés volt a James leigazolását követő napokban.
Kun Béla
2017.07.28.
James a Bayern Münchenhez való szerződéséről, Müllerről, és felmerült Oliver Kahn neve is.
Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.
Domonkos Altdorfer
2017.07.25.
A Bayern edzőjeegyértelművé tette, hogy nincs garanciája a játékra a kolumbiai szupersztárnak, Jamesnek. A csapaton belüli konkurenciaharc megnövekedett, és ennek Thomas Müller is örül.
Sukupčák Marián
2017.07.22.
Az FC Bayern München egy igazán ütős játékost szerzett. James Rodriguez a hét elején azonnali hatállyal csatlakozott a bajorokhoz. Az ex-madridi 2019 június 30-ig jön kölcsönbe, vásárlási opcióval. Hogy mennyibe is kerül a kolumbiai, az még mindig nem derült ki. A német Kicker 36, a spanyol Marca pedig 60 millió Euróról beszél.
Az FC Bayern felfedezte magának a kölcsönügyleteket, négy jelölttel/kölcsönjátékossal: Costa, James, Gnabry és Sanches

James Rodríguez, Serge Gnabry, Douglas Costa és most valószínűleg Renato Sanches is. A Bayern München az idei nyár óta a Bundesliga kölcsönző-bajnoka is.
Sukupčák Marián
2017.07.19.
Az újonc fokozza a nyomást Mülleren, akit a klublegendák, Maier és Augenthaler is támogatnak: "Ő hozza majd a góljait." De vajon mit jelent még James érkezése.
Több követő, több figyelem, nagyobb nyomás – még mit tud adni a pályán az újonnan érkezett James a Bayernnek? Carlo Ancelottinak több lehetséges taktikája van, de mindegyik egy másik problémát okoz.
Kun Béla
2017.07.17.
A Bayern Jamessal nem csak egy jó focistát szerződtetett, hanem egy márkát is. Egy világsztárt, egy közönségkedvencet, aki csillog, és jó reklámértéke van. 10 dolog, amiről nem biztos, hogy eddig tudtál.
A kolumbiai jelentheti a kreativitást a középpályán. Mióta Carlo átvette a csapatot, több átigazolási pletyka is szólt James Rodríguezről és a Bayernről. Az pedig, hogy Zidane nem játszatta sokszor a játékost, csak felerősítette ezeket a pletykákat.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?