Tóth Renáta
2017.09.05.
A Norvégia elleni 6:0-nál a német válogatott valódi futball-ünnepet rendezett, és már csak egy győzelemre van a jövő évi oroszországi világbajnokságra való biztos kijutástól. A meccs után Joachim Löw szövetségi kapitány beszélt a nézőkről, a játékrendszer kérdéséről, és a még hátralévő két mérkőzésről a C csoportban.
Tóth Renáta
2017.09.05.
A német válogatott hétfőn este 6:0-ra győzte le Norvégiát - a Nationalelfet egy győzelem választja el a csoport elsőségtől, és a 2018-as világbajnokságra való kijutástól.
Tóth Renáta
2017.09.04.
Ma este Stuttgartban a német válogatott Norvégia csapatával játssza soron következő vb-selejtezőjét. A dfb.de összegyűjtött pár tényt és érdekességet a két válogatottról és az egymás ellen játszott mérkőzésekről.
Bogdányi Norbert
2017.09.04.
A Nationalelf elképesztő sorozata 1934 óta tart! Az összes vb-selejtezőjén mindössze két vereséget szenvedett, azt is hazai pályán. Idegenben még sohasem kapott ki a német válogatott a vb kvalifikációs meccsek során.
A németek egy rájuk nem igazán jellemző, lassú és unalmas meccset játszottak Prágában. Mindezek ellenére ez elég volt arra, hogy a Cseh Köztársaság csapata ellen 2-1-es győzelmet arassanak. Nagy részben ez a Bayern középhátvédének, Mats Hummelsnek volt köszönhető. Kétségkívűl az egyik legjobbat nyújtó német futballista volt a pályán.
Tóth Renáta
2017.09.03.
A hétfő esti vb-selejtező előtt Joachim Löw és Sami Khedira képviselte a német válogatottat a sajtótájékoztatón.
Tóth Renáta
2017.09.02.
A német válogatott 2:1-es csehországi győzelmét követően a szövetségi kapitány, Joachim Löw értékelte csapata teljesítményét, továbbá szóba került a hétfői, Norvégia elleni selejtező mérkőzés is.
Tóth Renáta
2017.09.02.
Timo Werner korai, és Mats Hummels szinte utolsó pillantaban lőtt góljaival 2:1-re nyert a német válogatott Csehország ellen a vb-selejtező hetedikforulójának mérkőzésén - ezzel továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a C-csoportot.
Tóth Renáta
2017.09.01.
Ma este a német válogatott megkezdi az új szezont a prágai Eden Arénában Csehország ellen. A dfb.de oldal összegyűjtött pár érdekességet és tényt a két ország válogatottjainak eddigi egymás elleni mérkőzéseiről.
Tóth Renáta
2017.08.31.
Prágai érkezésüket követően Joachim Löw és Mats Hummels képviselték a német válogatottat a sajtótájékoztatón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?