Sukupčák Marián
2017.08.20.
Az FC Bayern a James Rodriguezzel folytatott tárgyalások során nettó bérben egyezett meg, azaz minden adót és járulékot magára vállal a klub. Ezt írta a Der Spiegel a Football Leaks-re hivatkozva.
Kun Béla
2017.07.20.
A DHL és az FC Bayern München-ez kapcsolat Kínában is él.
A Bayern vezetői csoportjának egyik tagja Wacker és a nagykövet Hasan Salihamidzic a logisztikai vállalkozásnál tett látogatást. Itt közösen a kínai fogadtatásról, és a nemzetközi piacról tárgyaltak.
James Rodriguez átigazolása minden bizonnyal nem volt olcsó mulatság, ám nem csak a kiadás szempontjából jelent sokat! A kolumbiai játékos már az érkezésétől kezdve nagyon sok pénzt termel a Bayennek. Éves szinten akár 10 millió eurós nagyságrendű pluszbevetélet jelenhet.
Kun Béla
2017.07.05.
Az új szezon kezdetétől a Siemens lesz az új "Platina Partnere" az FC Bayern Münchennek. A 3 évre kötött szerződést hétfőn a Siemens gyár központjában jelentették be egy sajtótájékoztató keretében.
Kun Béla
2017.06.17.
Mint az köztudott, az Allianz Arénát eddig bérelte a hazai mérkőzéseire a másik müncheni csapat, az 1860 München.
Kun Béla
2017.06.01.
A zöld gyepen az FC Bayern már régóta az elithez tartozik. Ma már azonban nem csak a sportban, hanem gazdaságilag is a legszűkebb elit része a csapatunk. Pénzügyileg nem csak stabil, hanem eredményes is, kevés európai csapat rendelkezik jobb mutatókkal.
Kun Béla
2017.05.24.
Az elnök szerint az FC Bayern lehet, hogy már ezen a nyárom feladni kényszerül a visszafogott transzferpolitikáját.
Csak a kiesési mérkőzések lefújása után derül ki, melyik csapat pontosan mekkora összeghez jut a 2017/18-as idény új TV-s szerződéseiből és a nemzetközi piaci részesedésből.
2016.06.05.
Elképesztő bevételünk van a mezeladásból. A több mint százmillió dolláros bevétel már a harmadik legtöbb a világon. A Barcát is lenyomtuk simán!

Ezeket a cikkeket olvastad már?