Az FC Bayern sztárja őszintén beszél a hamis barátokről, Uli Hoeness barátságáról , a gazdaságról és a gyermeknevelésről is.
Kun Béla
2017.07.25.
Már több, mint 10 éve viseli a német rekordbajnok mezét. A 34 éves játékos elmesélte az interjújában, hogy leginkább a lecserélések miatt volt boldogtalan az elmúlt szezonban
Rusz Dániel
2017.07.12.
Franck Ribéry a hónap elején ünnepelte tizedik évét a Bayern játékosaként. A franciát Luca Tonival együtt 2007 júniusában igazolták. A 34 évével immár a csapat legidősebb tagjának számító játékos azóta a klub alapkövévé nőtte ki magát. Az évforduló hetében interjút adott a hivatalos honlapnak
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
Domonkos Altdorfer
2017.07.07.
10 éve része a Bayern Münchennek – ezt Franck Riberyn kívül egyik külföldi profi sem érte el. A kicker nagy „Titelstory” (sikertörténet) című műsorában mesélt a francia, miért „őrület” ez az egész. Szóba jön még sok korábbi játékos mellett atyai jóbarátja, Uli Hoeneß is.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
Kun Béla
2017.04.10.
Ribéry Ancelotti csókjáról, Robben a híres cselsorozatairól, Boateng a káprázatos mentéséről, Lahm a nagy trióról. Minden szavuk igazi kincs! :-)
Nagy Zsófia
2017.04.02.
Már jó pár címet megnyertek a FC Bayernnel, így Franck Ribery és Arjen Robben pontosan tudják, hogy mi egy edző a feladata és hogyan kell vezetnie egy csapatot.
2017.03.27.
A bajorok francia világsztárja a visszavonulása után is a klubot akarja szolgálni. Pedig volt idő, amikor közel állt a távozáshoz…

Ezeket a cikkeket olvastad már?