Xiè xiè (köszönjük) és Zài jiàn (viszont látásra) Kína. nǐ hǎo (hello) Szingapúr! Vasárnap késő délután (ottani idő szerint) az FC Bayern München elérkezett az utolsó idei Audi Summer Tour 2017 végállomására.
Török Péter
2017.07.22.
Az FC Bayern utazása folytatódik. Az Audi Summer Tour Shenzhen-be repítette a rekordbajnokot. Amíg Sanghaj-ban voltak, a szurkolók eufórikus hangulatban fogadták őket a reptértől a hotelig.
A nyári felkészülési időszak sikeresen zárult az FC Bayern München számára. A Wolfratshausen és az Erlangen elleni fölényes győzelmeket követően a Telekom-kupán is jól teljesített a csapat, ami után boldogan utazhat a keret vasárnap a Távol-Keletre.
Az FC Bayern 2:0-ra legyőzte a Werder Brement a szombati Telekom Kupa döntőben, megpecsételve ezzel egy rekorddöntő negyedik diadalt a versenysorozatban.
Uli Hoeneß ragyogott, a fotós fényképezett, a nap sütött- az atmoszféra a Wittelsbacherplatz/Kardinal-Döpfner-Straße sarkán Münchenben barátságos volt és teljesen más, mint 117 évvel ezelőtt.
Kun Béla
2017.05.16.
A nyári tornán az európai futball igazán hírneves képviselői vesznek részt, azaz igazi sztárcsapatok lépnek pályára az Audi kupán Münchenben.
Kálovics Tibor
2017.01.14.
A Mainz elleni 2:1-es sikert követően, 2013 és 2014 után is Münchenbe került a Telekom kupa.
Kálovics Tibor
2017.01.14.
Gól nélküli döntetlen után, drámainak nem nevezhető büntetőpárbajban sikerült legyőzni a Düsseldorf csapatát.
Fazekas Annamária
2016.08.03.
Győzelmünk esetén biztosan a dobogón zárjuk a Bajnokok Nemzetközi Kupájának idei versenyét
Kálovics Tibor
2016.07.31.
Rendben, hogy az Inter jelenleg nem tartozik Európa elitjébe, és, hogy ez a meccs csak a felkészülést szolgálta, viszont erre a győzelemre felkaphatják az ellenfelek is a fejüket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?