Öt héttel az idénykezdet előtt a Bundesliga első fuvallata lengi be Németországot a hétvégén
Robben nélkül indul ázsiai túrára az FC Bayern vasárnap, Kínába és Szingapúrba. A müncheniek szerdán azt a hírt kapták, hogy a holland a nyaralását töltve, tenisz közben meghúzta a jobb vádliját.
A Bayern ezen a nyáron kelet felé veszi az irányt. Két Bajorországban lejátszott felkészülési mérkőzés és a Telekom Kupa után a német rekorbajnok Kínába és Szingapúrba utazik, hogy részt vegyen az idei Audi Summer Tour-on, ami július 16-án kezdődik.
Kun Béla
2017.07.05.
Az új szezon kezdetétől a Siemens lesz az új "Platina Partnere" az FC Bayern Münchennek. A 3 évre kötött szerződést hétfőn a Siemens gyár központjában jelentették be egy sajtótájékoztató keretében.
Kun Béla
2017.07.05.
Nagy tömeg előtt kezdte meg a felkészülést a német rekordbajnok. A kilátogató szurkolóknak azzal kellett szembesülniük, hogy idén először, más bejáraton kellett az edzésre bemenni.
Robbantott az FC Bayern! Alig néhány órával a Német Futball Liga 2017/18-as menetrendjének nyilvánosságra hozatala után, már csütörtökön, a rekordbajnok összes hazai mérkőzésére túljelentkezés volt.
A nyári szünet az FC Bayern számára szombaton ért véget. Hat héttel az utolsó tétmérkőzés után kezdték meg a bajorok a felkészülést a 2017/18-as szezonra. Több ezer Bayern-Fan szeme láttára kerültek a játékosok végre a labdával szembe az új mezükben.
2017.06.29.
A bajnokság utolsó meccsét pedig majd a Stuttgart ellen vívjuk, otthon. Egy hét alatt játszunk majd a Lipcse és a Dortmund ellen október végén-november elején.
Király Kristofer
2017.06.27.
A 2017-es Audi kupa résztvevői: a házigazda az FC Bayern Mūnchen csapata lesz, hozzá társul a Liverpool, Atletico Madrid és Napoli csapata
2017.06.11.
Az FC Bayern a Chemnitzer FC-vel néz szembe a Német Kupa első fordulójában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?