A Bayern az utóbbi időben jól játszik. Az utolsó 9 meccsen 25 pontot szerzett. Így jó esély van arra, hogy tovább növelje előnyét a Hertha ellen. Annál is inkább, mivel a két csapat utolsó 11 mérkőzését mind a Bayern nyerte. A legutóbbi 5 mérkőzésen a Hertha ellen a Bayern még gólt sem kapott.
Fazekas Annamária
2017.02.17.
Nemes egyszerűséggel csak „szar utazásnak” mondta Dárdai Pál a csapatának nem túl jól sikerült Dortmund-Gelsenkirchen túráját. A kupából történő drámai kiesés és egy rossz játékkal elvesztett Schalke elleni meccs után az Arsenalt lealázó FC Bayern ellen akarnak bizonyítani a fővárosiak.
2017.02.15.
Az FC Bayern csapata szerdán este negyedszerre találkozik a BL nyolcaddöntőben az Arsenallal. Még sosem találkozott két csapat ilyen sokszor ebben a versenyszakaszban. A Bayern szurkolók szép emlékeket őriznek az eddigi találkozókról, mivel az FCB-nek mindig sikerült a továbbjutás.
2017.02.14.
Az lenne a legjobb, ha legalább egy gólt lőnénk, és egyet sem kapnánk. Akkor ez egy szép este lenne nekünk és a szurkolóinknak is
2017.02.13.
Hiába döcög látványosan a Bundesligában a Bayern szekere, az előny így is tetemesre hízott, mert az ellenfelek, főképp a Lipcse, kipukkadtak. Az utóbbi idők több mint nyögvenyelős mérkőzésein mutatott teljesítmény azonban félő, hogy nagyon kevés lenne a jó formában érkező Arsenal ellen.
2017.02.11.
Ez a legkevesebb ideig tartó idegenbeli utazás az FC Bayernnek. Nagyjából 84 km-ert kell megtenniük az Audi Sportparkig a Säbener Straßéról. És, az FCB szívesen teszi meg ezt az utat, mint, ahogy az eredmények igazolják.
2017.02.04.
A 2017-es szezonkezdet két idegenbeli meccse után, végre hazai környezetben lép pályára az FCB az Allianz Arénában szombaton a Schalke 04 ellen.
Szombaton a Bayern a Werder Bremen ellen lép majd pályára, 102. alkalommal. A Bayern az utolsó 12 meccsét megnyerte ellenük.
Fazekas Annamária
2017.01.20.
Freiburg edzője csapatával a Bayern bosszantására készül
Kékesi Veronika
2017.01.20.
A 29 napos szünet után az FC Bayern megnyitja a Bundesliga idény második felét péntek este az SC Freiburg ellen, és a München játékosai a szívüket is beleadják az ellenféllel szemben. Az FCB 32 összecsapásból 22-t megnyert Freiburg ellen, és csak négyet veszített (miden alkalommal idegenben), és hat játék döntetlennel végződött az fcbayern.com nyilvánosságra hozott statisztikái alapján.

Ezeket a cikkeket olvastad már?