Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
A szurkolókat élvezetes és emlékezetes programokkal várják május 20-án, amikor az FC Bayern megünnepli a 2017-es Bundesliga bajnoki címét.
Kun Béla
2017.05.10.
A Bayerntől már nem lehet elvenni a bajnoki címet, de szombaton egy különleges mérkőzés következik. Lipcsében találkozik egymással az idei bajnokság első két helyezettje.
2017.05.09.
Ancelotti a Lipcséről: fantasztikus ellenfél volt idén. Figyelni kell ellenük, és megmutatni, mit is tudunk mi valójában.
2017.04.29.
Ancelotti gyorsan meg akarja nyerni a bajnokságot. Az eredmények kedvező alakulása esetén akár a mai napon meg lehet a salátástál!
A Bayern szakvezetője reagált az elmúlt hetek kudarcaira: beszélt a sérülésekről, bírókról, a Ribéryvel való konfliktusáról és a fiatalok játéklehetőségéről is. Az átigazolási tervekkel kapcsolatban nem volt hajlandó megnyilatkozni.
Kun Béla
2017.04.26.
Müller padlógázt ígér és azt kéri a csapattársaitól, hogy mindenki küzdjön az utolsó leheletéig. Óriási elszántsággal készül a Bayern a Dortmund elleni ma esti kupa elődöntőre.
Kun Béla
2017.04.25.
Philipp Lahm a német rekordbajnok kapitánya arra szólította föl a társait, hogy a BL-ből való kiesés után a duplázásra kell koncentráljanak! „Az, hogy a szezon jó, vagy nagyon jó lesz, az a kupától függ” – mondta Philipp a kupa elődöntő előtt.
Kun Béla
2017.04.25.
Az FC Bayernnél a védő probléma nem ért véget. A kupaelődöntő előtt David Alaba, Jerome Boateng és Javi Martinez szereplése még nem 100 százalékos. És Mats Hummels-nek is vannak még problémái.
2017.04.25.
Szavazás arról, hogy mit vársz a sorsdöntő mérkőzésen! Szavazás a cikkben!

Ezeket a cikkeket olvastad már?