Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Domonkos Altdorfer
2017.06.26.
Milyen felállásban fogja a Bayern a 2017/18-as szezonban a triplázást megkísérelni? Bemutatjuk Ancelotti lehetőségeit
Török Péter
2017.05.30.
Öt Salátsátál zsinórban – egy csapat sem érte el ezt eddig! És az FC Bayern újra rekordokat is fölállított. Az fcbayern.com összegyűjtötte az eddig sehol meg nem említett információkat.
Kun Béla
2017.05.29.
Thomas Müller korábban kirobbanthatatlan volt a csapatból. Ez elmúlt szezonban ez megváltozott. Miért történt tulajdonképpen? És van-e jövője a Bayernben? A tz.de elemzése
Jakab Norbert
2017.05.17.
Az elemzés szerint még legalább három, fiatalabb sztárjátékos kell igazolnia a Bayern Münchennek a megfelelő posztokra ahhoz, hogy jövőre versenyben lehessen a Bajnokok Ligája megnyeréséért.
2017.05.09.
Az egykori Bayern sztár szerint nagy probléma van a Bayernnél, ami Ancelotti számlájára írható, és ezen úszott el a két kupasorozat. Ha nem lesz változás, szerinte továbbra sem tudunk BL-t nyerni.
2017.04.19.
Elképesztő bírói hibák sorozata miatt búcsúzott a Bayern a Bajnokok Ligájától. Ha normál körülmények között veszítünk és kiesünk, szavunk sem lehet. Így viszont nagyon fájó. Különösen úgy, hogy sikerült a hazai vereség után Madridban egyenlíteni. Ami utána jött az a futball szégyenfoltja volt. Még akkor is, ha nem feltelezünk szándékosságot...
Kun Béla
2017.04.16.
A TZ interjúban beszél Matthäus az akaratról, az esélyekről, és a Bundesligáról
2017.04.16.
Hamis Kilences, Regista, Libero, ezek a kifejezések valószínűleg mind mondanak valamit a legtöbb lelkes futballszurkolónak. Sőt, még játékosokat is tudnak csatolni ezekhez a posztokhoz, akik magukban hordozzák pozíciójuk sajátosságait, gondoljunk csak Lionel Messire, Andrea Pirlóra, vagy Franz Beckenbauerre.
Kun Béla
2017.04.03.
A Bayern lengyel gólvágója olyan formába lendült tavaszra, hogy már minden ellenfél rettegi a nevét. Vagyis inkább a lábát… Thomas pedig ismét nagyon jókedvű. Van is rá oka!

Ezeket a cikkeket olvastad már?