Kun Béla
2017.05.29.
Thomas Müller korábban kirobbanthatatlan volt a csapatból. Ez elmúlt szezonban ez megváltozott. Miért történt tulajdonképpen? És van-e jövője a Bayernben? A tz.de elemzése
2017.05.17.
Az elemzés szerint még legalább három, fiatalabb sztárjátékos kell igazolnia a Bayern Münchennek a megfelelő posztokra ahhoz, hogy jövőre versenyben lehessen a Bajnokok Ligája megnyeréséért.
Az egykori Bayern sztár szerint nagy probléma van a Bayernnél, ami Ancelotti számlájára írható, és ezen úszott el a két kupasorozat. Ha nem lesz változás, szerinte továbbra sem tudunk BL-t nyerni.
2017.04.19.
Elképesztő bírói hibák sorozata miatt búcsúzott a Bayern a Bajnokok Ligájától. Ha normál körülmények között veszítünk és kiesünk, szavunk sem lehet. Így viszont nagyon fájó. Különösen úgy, hogy sikerült a hazai vereség után Madridban egyenlíteni. Ami utána jött az a futball szégyenfoltja volt. Még akkor is, ha nem feltelezünk szándékosságot...
Kun Béla
2017.04.16.
A TZ interjúban beszél Matthäus az akaratról, az esélyekről, és a Bundesligáról
Nagy László
2017.04.16.
Hamis Kilences, Regista, Libero, ezek a kifejezések valószínűleg mind mondanak valamit a legtöbb lelkes futballszurkolónak. Sőt, még játékosokat is tudnak csatolni ezekhez a posztokhoz, akik magukban hordozzák pozíciójuk sajátosságait, gondoljunk csak Lionel Messire, Andrea Pirlóra, vagy Franz Beckenbauerre.
Kun Béla
2017.04.03.
A Bayern lengyel gólvágója olyan formába lendült tavaszra, hogy már minden ellenfél rettegi a nevét. Vagyis inkább a lábát… Thomas pedig ismét nagyon jókedvű. Van is rá oka!
Kun Béla
2017.03.26.
Az FC Bayern nemzetközileg ismét a nehéz súlycsoportba tartozik. Az elmúlt években nem volt elődöntő a Bayern nélkül, igaz döntő sem volt a Bayernnel az elmúlt három szezonban.
Pap Krisztián
2017.03.22.
A Chelsea-vel tavaly megbukó, idén már a Manchester Unitedet vezető portugál edző összehasonlította a Bundesligát az angol bajnoksággal.
Nagy Zsófia
2017.03.18.
Nem biztos, hogy jó az a helyzet, ha teljes a keret, ha minden Bayern játékos bevethető

Ezeket a cikkeket olvastad már?