Kun Béla
2017.03.29.
Boateng csatára készen, Costa pedig már edzésben!
Kun Béla
2017.03.28.
Nagy riadalmat okozott a szurkolók körében, amikor elterjedt a hír, hogy a brazilt műteni kell és ezért az idény végéig kidőlt. Aztán kiderült, hogy nem kell műteni. Most még jobb hírek érkeztek a szélsőről.
Kun Béla
2017.03.22.
Kedden még arról szóltak a hírek, hogy vége a brazil szélső szezonjának. Ma kiderült: sokkal jobb a helyzet.
Pap Krisztián
2017.03.21.
Akár a teljes hátralévő idényre is kieshet a Bayern sérült brazilja!
Kun Béla
2017.03.17.
Néhány nappal azután, hogy arról adhattunk hírt, hogy teljes a Bayern kerete, nincs se sérült, se eltiltott, máris megtörtént a baj. Két jó formában lévő játékosunk lesz kénytelen kihagyni a Mönchengladbach elleni fontos meccset.
Kun Béla
2017.03.14.
Az olasz média szerint, a brazil szélső a nyáron váltani fog. Arról már beszámoltunk, hogy Costa többször is jelezte, hogy elégedetlen a helyzetével s azt is mondta, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy csapatot váltson. A média szerint már a konkrét kérő is megvan.
Nagy László
2017.03.11.
A brazilt már így is érte kritika az elnöktől, Uli Hoenesstől, hogy „kétségbeesetten próbál nagyobb fizetést kiharcolni”.
Douglas Costa megint kétségek közé helyezte a jövőjét a Bayernnél, így nem lenne csoda, ha másodszorra is figyelmeztetné őt szóban a klub vezetősége, miután korábban szóba hozta, hogy nem boldog A Bajnokok Ligája negyeddöntősénél.
Kun Béla
2017.03.05.
A Bayern középpályás sztárja a sérülése után visszatérve nem csak a teljesítményével, hanem a frizurájával is felhívta magára a figyelmet. Costát a Köln ellen le kellett cserélni, ezért vele kapcsolatban még óvatosak az Arsenal elleni meccs kapcsán.
2017.03.02.
A Bayern volt játékosa Paulo Sergio úgy gondolja, hogy Costának nehezen fog menni Franck Ribéry és Arjen Robben helyettesitése a német rekordcsapatnál.
Nagy László
2017.01.09.
A dohai edzőtábor izzadságos lehet a játékosoknak, de még inkább a nézőknek, hiszen 23 fok van és szellő sincs. Ennek ellenére Douglas Costa még itt is hosszú ujjú felsőben tréningezik. A katari időjárás pont fekszik a brazilnak. „Nem olyan hideg, mint Münchenben, de nem is olyan meleg, mint Porto Alegrében, nagyon kellemes”-mondta.

Ezeket a cikkeket olvastad már?