Felkészülési időszak, Igazolások, Szuper Kupa, Hazai porond, Nemzetközi porond. Szubjektív osztályzás:
2017.06.11.
Pánikra semmi ok, ha senkit sem igazolunk, akkor is Európa legjobb 3-5 csapata között vagyunk és bármikor bárkit ki tudunk verni a BL-ből is. 300 millió, avagy akár 500 millió invesztíció után értelemszerűen a legerősebbek lennénk. És? Mire mennénk vele? Egy Real-Kassai vegyes válogatott sajnos akkor is képes lenne elbánni velünk.
Kálovics Tibor
2017.05.29.
Immáron több. mint egy hete, hogy visszavonult minden idők egyik legnagyobb Bayern München játékosa, mégis nehéz felfogni mindezt.
2017.04.05.
A támadójátékunkból túl sok „tényező” hiányzott és Neuer távollétében ezt már nem bírta el a csapat. A fiatalok beépítésével Ancelotti késésben van, idén már nem nagyon építhet rájuk.
Igen, jól látod! Neked is részed lehet az FC Bayern sikereiben! Íme:
2017.03.20.
Az öt leglényegesebb momentum a Gladbach elleni meccsről
2016.12.03.
Lewandowskit el fogjuk veszíteni, és Thomas Müllert is, ha Ancelotti továbbra is fafejűen ragaszkodik a taktikájához. Így kezdődött volna az az elemzés, amelynek befejezésére – egyelőre – nem lesz szükség. Hoeness ugyanis ennél sokkal nyersebben üzent.
2016.11.28.
Nem török pálcát és várom a tavaszt! És szurkolok, hogy a nyögvenyelős játékkal jöjjenek ősszel a 3 pontok! – Földi Zsolt véleménycikke
2016.11.09.
Naponta vagy hetente futok bele olyan cikkekbe német portálokon, amelyek a Bayern München eltűnő dominanciájáról vagy válságáról, vagy játékosok teljesítményével kapcsolatos problémákról értekeznek. Egyszerű szurkolóként viszont azt mondom, korai ez még
2016.11.08.
Mindent egybe vetve úgy érzem, hogy a lehető legjobb úton járunk. Az eredményeket illetően szinte optimális az eddigi mérlegünk és a játékot illetően is fel-felvillantotta már a csapat a magában rejlő potenciált, ami tavasszal bármire elég lehet.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?