Tipikus mozdulat az edzésen: David Alaba megszerzi a labdát a bal oldalon, középre passzolja Corentin Tolissonak. A Francia precízen passzol Rafinhának, aki teljesen üresen van a túloldalon. Az a fajta, aki kapásból passzol, amire csak nagyon kevés játékos képes.
Kun Béla
2017.07.25.
Már több, mint 10 éve viseli a német rekordbajnok mezét. A 34 éves játékos elmesélte az interjújában, hogy leginkább a lecserélések miatt volt boldogtalan az elmúlt szezonban
A Bayern meccseket már kölyökként figyelemmel követte, svájci bicskája nincs. Csak ennyit tudunk a Bayern rekordösszegért vásárolt játékosáról, Corentin Tolissorol, akit hétfőn mutattak be Münchenben. Xabi Alonso pótlása nem az ő feladata lesz.
Kun Béla
2017.07.12.
Az új igazolás, Corentin Tolisso, miután hivatalosan is bemutatták, az első nyilvános edzésen is aktív volt
Rummenigge érdekes dolgokat árult el a sajtótájékoztatón, úgy tűnik készül valami a háttérben. Tolisso szerint nagy konkurenciaharc várható a csapaton belül.
Domonkos Altdorfer
2017.06.29.
Corentin Tolisso a Bayern új rekordigazolása. Egyelőre nem sokat tudunk a fiatal játékosról, ezért a francia labdarúgást jól ismerő szakember mutatja be Tolisso erényeit.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
Kun Béla
2017.06.23.
Miért nem tud leigazolni a Bayern egy igazi top játékost?
Fazekas Annamária
2017.06.21.
Egy profi, jónevű német menedzser elemzése a Bayern átigazolási politikájáról. Miért lenne őrültség Ronaldo? Tett-e tényleges ajánlatot Griezmannért és Verrattiért a Bayern? Jó vásár volt-e Tolisso? Megérte-e megvenni a fiatal német válogatott játékosokat?
2017.06.19.
Lothar Matthäus az AZ interjújában beszélt a Nationalelf-ről, amiről elmondta, ezúttal más játékosok feladata, hogy a felelősséget átvállalják. Matthäus emellett Tolissot méltatta, Sanchest viszont kritizálta.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?