Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Jakab Norbert
2017.09.18.
Egy gyenge előszezon és ajátékminőség tekintetében nem túl elkápráztató szezonkezdet után olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Carlo Ancelotti edzősége a Bayern Münchennél korai véget érhet.
Kun Béla
2017.09.15.
Sokak szerinte nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az, hogy mikor? Ismét elkezdödtek a spekulációk a hoffenheimi edző körül. Már házat is épít Münchenben.
Domonkos Altdorfer
2017.09.14.
Essen: Még az RSC Anderlecht elleni 3:0-s győzelem sem elég, hogy lehűtse a kedélyeket az FC Bayern München háza táján. Egy megjegyzés
Az elmúlt időszak problémái kapcsán sok merész nyilatkozat született a Bayern München játékosaitól és vezetőitől. Vajon az FC hollywood visszatérésének vagyunk tanúi?
Domonkos Altdorfer
2017.09.12.
A labdarúgás krémje újra terítéken. Kedd este egy hazai mérkőzéssel indítja az FC Bayern a 2017/18-as Bajnokok Ligája szezont. Nagy a várakozás az RSC Anderlecht elleni párharc előtt, Carlo Ancelotti bizakodóan tekint a következő időkre.
Kun Béla
2017.09.12.
A Bayern korábbi nagykövete kritizálta az olasz tréner taktikáját. Számára a csapat egy lépésnyit visszafejlődött. Thomas Müller szerepe zavarja őt a leginkább.
A Bayern München vezetőedzője, Carlo Ancelotti a korábbi nagyszerű középpályás, Mario Basler szerint januárban távozni fog a kínai labdarúgó-bajnokság egyik csapatához.
Jakab Norbert
2017.09.08.
A Bayern München edzője máris nyomás alatt van ebben a szezonban és a Die Mannschaft kirekesztett csillaga tovább ronthat Ancelotti helyzetén.
Kun Béla
2017.09.01.
Egy újabb, Müller jövőjét találgató írás. Ancelotti keretében vajon idén már nincs helye? Válogatott csapattársa, aki megérti Müllert, és aki a szívén viseli a sorsát, semmilyen körülmények között nem mondana le róla.

Ezeket a cikkeket olvastad már?