Jakab Norbert
2017.09.24.
A Bayern Wolfsburg elleni meccse pontosztozkodással ért véget péntek este, a két gólos félidei vezetés ellenére. „Nem a Wolfsburg nyerte el a pontot, mi adtuk oda ajándékba” – mondta Thomas Müller csalódottan a végső sípszó után. Az fcbayern.com összegyűjtötte a nyilatkozatokat.
Kékesi Veronika
2017.09.23.
Az Allianz Arena egyike a tíz lehetséges helyszínnek, amit a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) a 2024-es EB házigazdájának jelöl. Pénteken a Német Labdarúgó Szövetség bizottsága bejelentette a végső lehetséges helyszíneket a 14 stadion közül.
Bogdányi Norbert
2017.09.22.
2015. szeptember 22. kedd. Kellemes 20 fok a müncheni belvárosban, az októberfeszti sörkertek már délben tele vannak. Nem ritka az olyan látogató, sem aki a bőrnadrág mellett egy Bayern mezt visel, ugyanis este a Vfl Wolfsburg vendégeskedik a 6. forduló alkalmával az eddig veretlen rekordbajnoknál.
Az FC Bayern a második meccsét is megnyerte a 2017-es Oktoberfest alatt, a Schalke felett aratott 3-0-s győzelemmel. Így a bajorok 24 meccs óta veretlenek a Wiesn alatt, 20 győzelemmel és 4 döntetlennel.
Kálovics Tibor
2017.09.19.
Ha lemaradtál a mérkőzésről, nézd meg itt a csapat góljait. Érdemes!
Jakab Norbert
2017.09.19.
Manuel Neuer (31) a hétfői edzésen ismét hajszáltörést szenvedett a bal lábközépcsontjában.
Avagy lehet, hogy a Bayern München nem a megfelelő játékost vette meg a Lyonból? A világ egyik legjobb középcsatára vezeti a támadásaikat ő, Robert Lewandowski. Sokan úgy gondolnák, nincs semmi hátránya, ha a talán legjobb formában lévő csatárt tudhatod a csapatodban.
A kevésbé látványos szezonkezdet után, a Bayern Münchennek végre sikerült egy hatásos győzelemmel fellépnie. A 4-0 négy fontos tényezője:
4:0 az Oktoberfest bevezetőjeként – nagyon jól zárt az FC Bayern a Mainz ellen, óriási kedvvel játszott a csapat. „Nagyon elégedettek vagyunk. Tényleg jól játszottunk”, nyilatkozta Robert Lewandowski, aki kétszer is betalált a Mainz ellen. Carlo Ancelotti és Thomas Müller is boldog volt.
Domonkos Altdorfer
2017.09.17.
Az előző szezont elnézve nagy nyugalommal kijelenthetjük, hogy bőven akadnak olyan csapatok a ligában, amelyeknek több problémájuk van, mint az FC Bayern Münchennek. Természetesen mindig vannak elégedetlen hangok, főleg a meg nem nyert meccsek után, de komolyabb kritikát nem fogalmaznak meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?