Török Péter
2017.08.28.
A hétfő egy új mérföldkövet hozott a Bayern történelmében, amikor megnyitotta kapuit az észak-müncheni FC Bayern Campus.
Kezdődik! Az FC Bayern utánpótlás-részlege számára elkezdődött a jövő. A rekordbajnok ifi csapatainak otthona mostantól az FC Bayern Campus. Az U19-től az U9-ig edzenek és játszanak a müncheniek ifijei a jövőben az Ingolstädter Straße-n lévő központban.
Kun Béla
2017.07.12.
Egy igazi jobbszélső. Gyors, erőteljes, gólveszélyes. Az utánpótlásban játszó Franck Evina meggyőzte eddigi teljesítményével az FC Bayernt.
Nyolc intenzív és erőfeszítő nap áll az FC Bayern amatőr csapata mögött. A bajnokok tartalék csapata Rupholdingban fejezte be a felkészülési táborát az új szezonra.
Kun Béla
2017.05.31.
Megfelelő játéklehetőséget kapnak a Bayern ifjú tehetségei, hogy minél gyorsabban elérhessék az első csapat szintjét.
FC Bayern Campus – a rekordbajnok új akadémiája
Kun Béla
2017.05.21.
Micsoda teljesítmény. Az FC Bayern U19-es csapata, bekerült a német ifjúsági bajnoki fináléba. Miután 1:3-ra kikaptak hazai pályán, idegenben nyerni tudott Holger Seitz csapata kedden a Schalke 04 otthonában, 11-esekkel, 5:4-re. A rendes játékidőben 1:0-ról, 4:2-re fordítottak. A döntőben hétfőn a Signal Iduna Parkban találkozik a Borussia Dortmund fiataljaival.
Vagy profi szerződést kap a nyáron a Bayerntől vagy mégiscsak el kell adni….
2017.05.16.
A hazai, 3-1-es vereség után kevesen hitték, hogy a Bayern döntőbe juthat. De hát a Bayern az Bayern! A visszavágón többször kellett a padlóról fölállnia a csapatunknak...
Kun Béla
2017.05.11.
Egy különleges összeállítással készült az fcbayern.com, de sajnos nem a legjobb hírekkel szolgálhat

Ezeket a cikkeket olvastad már?