A lengyel sztár, Robert Lewandowski boldog a Bayern Münchenben, de elismerte, a klub fog dönteni a jövőjéről, hogy távozik-e valaha.
Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Az FC Bayern a második meccsét is megnyerte a 2017-es Oktoberfest alatt, a Schalke felett aratott 3-0-s győzelemmel. Így a bajorok 24 meccs óta veretlenek a Wiesn alatt, 20 győzelemmel és 4 döntetlennel.
A balhátvéd pozícióra Carlo Ancelottinak csak egy megoldása maradt. David Alaba mellett Juan Bernat is a sérültek listáján van, ezért a múlt hétvégén harmadszor játszott a jobb lábas Rafinha a balhátvéd posztján.
Kálovics Tibor
2017.09.19.
Ha lemaradtál a mérkőzésről, nézd meg itt a csapat góljait. Érdemes!
Domonkos Altdorfer
2017.09.19.
A Schalke játékosa, Leon Goretzka számára a Bayern elleni párharc nem olyan lesz, mint a többi. A rekordbajnok figyelemmel kíséri a 22 éves tehetséget.
Jakab Norbert
2017.09.19.
Manuel Neuer (31) a hétfői edzésen ismét hajszáltörést szenvedett a bal lábközépcsontjában.
Kun Béla
2017.09.19.
A Bayern-legenda nagy Thomas Müller rajongónak mondja magát és bírálja Robert Lewandowskit interjújáért, amelyben a rekordbajnok átigazolási politikája miatt panaszkodott. Interjú Klaus Augenthalerrel:
Carlo Ancelotti közel 15 percet késett a hétfő délutáni sajtótájékoztatójáról a sűrű napirendje miatt. Alig három nappal a Mainz elleni meccs után, kedden már megint pályára lép a Bayern, ezúttal idegenben a Schalke 04 ellen. A hétvégi meggyőző teljesítmény után az olasz mester feltüzelve készül az újabb kihívásra.
Bogdányi Norbert
2017.09.18.
A Bayern München kapusa újabb sérülést szenvedett a bal lábán, és meg kellett szakítania a Schalke elleni meccs záróedzését. Biztosan hiányozni fog ex-klubja ellen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?