Xiè xiè (köszönjük) és Zài jiàn (viszont látásra) Kína. nǐ hǎo (hello) Szingapúr! Vasárnap késő délután (ottani idő szerint) az FC Bayern München elérkezett az utolsó idei Audi Summer Tour 2017 végállomására.
Kun Béla
2017.07.19.
A nèmet rekordbajnok vasárnap este indult el az Audi nyári túrájára. S a Bayern csapata egy egykori sztárfocista kíséretével erősödik, noha nem a futballpályán.
A nyári felkészülési időszak sikeresen zárult az FC Bayern München számára. A Wolfratshausen és az Erlangen elleni fölényes győzelmeket követően a Telekom-kupán is jól teljesített a csapat, ami után boldogan utazhat a keret vasárnap a Távol-Keletre.
Domonkos Altdorfer
2017.07.15.
Jörg Wacker, a Bayern nemzetközi stratégiáért felelős elnöke a tz. interjújában a távol keleti „futball-bumm-ról”, és az FCB lehetőségeiről is átfogóan nyilatkozott.
Robben nélkül indul ázsiai túrára az FC Bayern vasárnap, Kínába és Szingapúrba. A müncheniek szerdán azt a hírt kapták, hogy a holland a nyaralását töltve, tenisz közben meghúzta a jobb vádliját.
A Bayern ezen a nyáron kelet felé veszi az irányt. Két Bajorországban lejátszott felkészülési mérkőzés és a Telekom Kupa után a német rekorbajnok Kínába és Szingapúrba utazik, hogy részt vegyen az idei Audi Summer Tour-on, ami július 16-án kezdődik.
Kun Béla
2017.05.26.
A felkészülési tornák időpontjai és a nyár végi bajnoki és kupamenetrend
Kun Béla
2017.05.16.
A nyári tornán az európai futball igazán hírneves képviselői vesznek részt, azaz igazi sztárcsapatok lépnek pályára az Audi kupán Münchenben.
Kun Béla
2017.03.15.
Az elmúlt évi rendkívül sikeres amerikai nyári túra után, idén Ázsia lesz a célpont. Négy kemény mérkőzés vár a Bayernre igazi Top csapatok ellen. A csapatunk mottója: Baráti találkozás.
Fazekas Annamária
2016.08.05.
Már több mint 100 rajongói klubja van a csapatunknak az USA-ban és a Bayernt mindenhol rajongók sokasága fogadta. A nyári túra nagy siker volt számunkra

Ezeket a cikkeket olvastad már?