Az FC Bayern felfedezte magának a kölcsönügyleteket, négy jelölttel/kölcsönjátékossal: Costa, James, Gnabry és Sanches

James Rodríguez, Serge Gnabry, Douglas Costa és most valószínűleg Renato Sanches is. A Bayern München az idei nyár óta a Bundesliga kölcsönző-bajnoka is.
A kolumbiai jelentheti a kreativitást a középpályán. Mióta Carlo átvette a csapatot, több átigazolási pletyka is szólt James Rodríguezről és a Bayernről. Az pedig, hogy Zidane nem játszatta sokszor a játékost, csak felerősítette ezeket a pletykákat.
Az AC Milan nem áll le, 47 millió eurót kínál Renato Sanchesért.
Portugál értesülések szerint a Milan egy ajánlattal lepte meg a bajorokat, Renato Sanchest szeretnék egy kölcsön és egyben vásárlási opcióval megszerezni.
Vajon mi lesz a kincset érő középpályás, Renato Sanches sorsa az FC Bayernnél, James Rodriguez érkezése után? A portugál lap, az „A Bola” tudósítása szerint, a Benfica nyilvánvalóan megkísérli visszavinni Liszabonba Sanchest.
A Bayern München és a Juventus megegyezett Douglas Costa (26) átigazolásáról. A huszonegyszeres brazil válogatott játékos egy évre kölcsönbe kerül 2018 július 1-ig az olasz rekordbajnokhoz, amely egy vételi opciót is tartalmaz majd.
Vachaja Fanni
2017.07.12.
A Bayern nyilvánosan figyeltet egy újabb feltörekvő fiatal játékost: egyes médiaforrások szerint Jeremy Toljan a Hoffenheim játékosa a kiszemelt.
Az FC Bayern München és a Real Madrid vezetősége ma reggel megegyezett a kolumbiai válogatott James Rodriguez transzferéről. Két éves kölcsönszerződést írt alá a két fél, amely 2019. június 30-án jár le egy vételi opcióval.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
A Juventus állítólag csak néhány napra van attól, hogy szerződtesse mind Douglas Costát, mind pedig a jelenleg még fiorentinás Federico Bernardeschit.
Eddig úgy tűnt, hogy a Real Madrid játékosa, James Rodríguez iránti érdeklődés főként a MU-tól és a PSG-től származik. Azonban a játékos hazájából érkező újabb jelentések szerint lehetséges, hogy a Bayern érdeklődik leginkább a támadó középpályás iránt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?