A Bild értesülései szerint Leon Goretzka elutasítva a Bayern ajánlatát Barcelonába fog igazolni januárban.
Rusz Dániel
2017.09.22.
Német tudósítások szerint azért hiúsult meg Philippe Coutinho álma, vagyis hogy a Barcelonába igazoljon, mert Thomas Müller nem volt hajlandó csatlakozni a Liverpoolhoz.
A Bayern nem kapott ajánlatot Arturo Vidalért a nyári átigazolási időszakban. Pedig a chilei középpályás az egyik kiszemeltje volt az Inter Milan csapatának. A bajorok azonban nem mutatták, hogy elgondolkodnának Arturo eladásán.
Egy hektikus nyár után az átigazolási időszak végleg lezárult. Hogy sikerült a Bayernnek ez az átigazolási szezon a többi európai nagy csapathoz képest?
Domonkos Altdorfer
2017.09.02.
A nyári átigazolási időszak véget ért. Az interjúban két szakember, Dennis Krämer és Thomas Detering beszél a Dominó-effektusról, a Bayern rekordot jelentő kiadásairól, valamint a spanyolok stratégiájáról.
A Liverpool szeretné leigazolni Renato Sanchest, aki nem fog ellenállásba ütközni Carlo Ancelotti részéről, ha távozni szeretne a Bayernből.
Neymar megvásárlása óta már majdnem egy hónap eltelt, de továbbra is nagy hullámokat kavar az átigazolási piacon. Miatta keletkezett az egész Dembélé-komédia, és a Liverpoolnak is komoly nehézségei vannak Philippe Coutinhora nézve.
A Bayern Münchent szóba hozták a PSG távozni vágyó német sztárjával, a világbajnok Julian Draxlerrel.
Neymar rekordigazolásával a Paris Saint-Germainnél Draxlernek komoly konkurenciája lett a szélső pozíción. Spekulációk kaptak lábra esetleges távozásáról. Nyilatkozott a menedzsere.
A Renato Sanches-ért folyó versenyben az eddigi legnagyobb érdeklődő, az AC Milan nyilvánvaló konkurenciát kap a saját bajnokságából. Az FC Bayern-nek továbbra is egy feltétele van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?