A Bayern München szélsője, Douglas Costa a hírek szerint hamarosan beleegyezik a közelgő nyári transzferébe, hogy a Juventushoz csatlakozzon. Más források pedig állítják, hogy Vidal visszautasított egy nagy-értékű ajánlatot az Intertől.
Rusz Dániel
2017.07.05.
Arturo Vidal nem nevezte Ronaldót okostojásnak (angol: „smart ass”). Egy fordítási hiba miatt a címlapokon téves információk jelentek meg, amit a chilei sajtószóvivő is megerősített.
Tóth Renáta
2017.07.03.
A döntőben Chilét 1:0-ra legyőzve Németország először nyerte története során a Konföderációs Kupát.
Király Kristofer
2017.07.02.
Arturo szerint, bár márígy is sok világsztár van a Bayernben, Sanchez tudna még dobni a csapaton. Sanchez egylőre néma ahz ügyben, ma este pedig Vidallalegyütt küzdenek a németek ellen a Konföderációs Kupa döntöjében. Utána talán okosabbakleszünk a jövőjét illetően.
Tóth Renáta
2017.06.23.
A világbajnok címvédő Németország 1:1-es döntetlent ért el a chilei válogatott ellen csütörtök este a Konföderációs Kupa második csoportmérkőzésén.
2017.05.11.
Egy francia lap értesülései szerint napjaink egyik legkeresettebb játékosa az FC Bayern München mellett döntött. Nem kis része volt ebben Arturo Vidalnak.
Kun Béla
2017.04.04.
A chilei harcos nagyon elszántan készül a Bajnokok Ligája párharcra a címvédő ellen. Vidal azt is elárulja az interjúban, hogy szerinte mi fog dönteni a Real Madrid elleni negyeddöntőben.
2017.04.03.
Az AC Milan megkörnyékezte Arturo Vidalt. Pénzük lenne rá...
Jakab Norbert
2017.03.26.
Két győzelem, egy vereség a Bayern játékosok válogatottbeli mérlege a vb-selejtezőkön eddig. Igaz, Vidal nem játszhatott, talán pont az ő hiánya miatt veszített Chile. Thiago viszont nem csak a Bayernben csillog.
Kun Béla
2017.03.17.
Néhány nappal azután, hogy arról adhattunk hírt, hogy teljes a Bayern kerete, nincs se sérült, se eltiltott, máris megtörtént a baj. Két jó formában lévő játékosunk lesz kénytelen kihagyni a Mönchengladbach elleni fontos meccset.

Ezeket a cikkeket olvastad már?