A klubnál töltött nyolc év alatt Arjen Robben beírta magát a Bayern München történelmébe.
Ahogy egyszer egy bölcs ember mondta, három biztos dolog van az életben: a halál, az adók, és Arjen Robben bal lába.
Török Péter
2017.09.03.
Péntek virradóra Kingsley Coman ünnepelhetett, Arjen Robben viszont ostorozta magát. Comannak szinte biztos a helye a jövő évi VB-n, de Robben és a hollandok elég komoly bajban vannak, nem úgy tűnik, mint akik kijuthatnak.
Rusz Dániel
2017.08.21.
De van itt egy dolog, amit szeretnék, hogy észben tarts: ennél nagyobbat sosem fogsz tévedni az életedben. Mert a Bayern lesz a legjobb döntés, amit valaha meghozol.
Kun Béla
2017.07.21.
Az idei ázsiai túra Arjen Robben nélkül zajlik. A szélső játékosnak megsérült a jobb vádlija teniszezés közben.
Domonkos Altdorfer
2017.07.15.
Jörg Wacker, a Bayern nemzetközi stratégiáért felelős elnöke a tz. interjújában a távol keleti „futball-bumm-ról”, és az FCB lehetőségeiről is átfogóan nyilatkozott.
Robben nélkül indul ázsiai túrára az FC Bayern vasárnap, Kínába és Szingapúrba. A müncheniek szerdán azt a hírt kapták, hogy a holland a nyaralását töltve, tenisz közben meghúzta a jobb vádliját.
Kun Béla
2017.07.13.
James szinte még meg sem érkezett Münchenbe, de már akadt egy kis probléma. Méghozzá egy mezszám miatt... Aztán James lovagiasan rendezte az ügyet.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
2017.06.14.
A szavazás végeredménye:
Kun Béla
2017.05.29.
Egy eddig nem hallott név is fölmerült a holland sztár pótlására. Brazil válogatottal erősít a Bayern?

Ezeket a cikkeket olvastad már?