Kun Béla
2017.05.23.
Arjen Robben ebben a szezonban az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékos volt. A TZ-nek adott interjúban a holland fenomén többi között Lahm búcsújáról és a saját jövőjéről is beszélt
Robben-féle klasszikus... Ezt a kifejezést gyakran használjuk, mikor a jobb szélen megkapja a labdát, majd befelé húz és a hosszú sarokba lő. Ugyan akkor azt is mondhatjuk, hogy a trófeagyűjtés épp úgy a védjegye, mint az említett akció.
Nagy László
2017.04.24.
Arjen Robben kikészületen és fáradtan feküdt az Allianz Arena gyepén. A holland mindent beleadott egészen a végéig, egy utolsó megindulás, egy utolsó beadás, ám az eredmény maradt 2-2 a kiesőjelölt Mainz ellen szombat délután. A győzelem elmaradása miatti csalódottság nem látszott egyértelműen a fáradt Robben arcán.
Kun Béla
2017.04.10.
Ribéry Ancelotti csókjáról, Robben a híres cselsorozatairól, Boateng a káprázatos mentéséről, Lahm a nagy trióról. Minden szavuk igazi kincs! :-)
Kun Béla
2017.04.06.
A legfontosabb mérkőzések ellőtt álló Bayernbe nem tudni, hogy mikor térhet vissza a sérült Neuer. És egy tartalékkapus is megsérült…
Nagy Zsófia
2017.04.02.
Már jó pár címet megnyertek a FC Bayernnel, így Franck Ribery és Arjen Robben pontosan tudják, hogy mi egy edző a feladata és hogyan kell vezetnie egy csapatot.
Kun Béla
2017.03.31.
A Bayern holland klasszisa elismerte, hogy olyan összegeket mondanak a kínaiak, hogy el kell gondolkodjon az ajánlatokon.
Kun Béla
2017.03.21.
Ancelotti is elmondta véleményét a Bayern sztárjának viselkedéséről
Bodonyi Zsófia
2017.03.09.
Az Arsenal elleni mérkőzés után csúcstartóvá vált a csapatunk számos BL statisztikában. Több játékosunk szintén csúcsokat döntött. Íme:
Kun Béla
2017.02.18.
Végre nincsenek már kérdések a karrierjének befejezésével kapcsolatosan. Az Arsenal elleni meggyőző győzelem után a Kapitány beszélt a győzelem okairól, Arjen Robbenről, egy nagyon jó érzésről és a sárgalapos eltiltásáról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?