Kun Béla
2017.07.21.
Az idei ázsiai túra Arjen Robben nélkül zajlik. A szélső játékosnak megsérült a jobb vádlija teniszezés közben.
Domonkos Altdorfer
2017.07.15.
Jörg Wacker, a Bayern nemzetközi stratégiáért felelős elnöke a tz. interjújában a távol keleti „futball-bumm-ról”, és az FCB lehetőségeiről is átfogóan nyilatkozott.
Robben nélkül indul ázsiai túrára az FC Bayern vasárnap, Kínába és Szingapúrba. A müncheniek szerdán azt a hírt kapták, hogy a holland a nyaralását töltve, tenisz közben meghúzta a jobb vádliját.
Kun Béla
2017.07.13.
James szinte még meg sem érkezett Münchenbe, de már akadt egy kis probléma. Méghozzá egy mezszám miatt... Aztán James lovagiasan rendezte az ügyet.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
2017.06.14.
A szavazás végeredménye:
Kun Béla
2017.05.29.
Egy eddig nem hallott név is fölmerült a holland sztár pótlására. Brazil válogatottal erősít a Bayern?
Kun Béla
2017.05.23.
Arjen Robben ebben a szezonban az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékos volt. A TZ-nek adott interjúban a holland fenomén többi között Lahm búcsújáról és a saját jövőjéről is beszélt
Robben-féle klasszikus... Ezt a kifejezést gyakran használjuk, mikor a jobb szélen megkapja a labdát, majd befelé húz és a hosszú sarokba lő. Ugyan akkor azt is mondhatjuk, hogy a trófeagyűjtés épp úgy a védjegye, mint az említett akció.
2017.04.24.
Arjen Robben kikészületen és fáradtan feküdt az Allianz Arena gyepén. A holland mindent beleadott egészen a végéig, egy utolsó megindulás, egy utolsó beadás, ám az eredmény maradt 2-2 a kiesőjelölt Mainz ellen szombat délután. A győzelem elmaradása miatti csalódottság nem látszott egyértelműen a fáradt Robben arcán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?