A Bayern München elnöke, Uli Hoeness, már korábban utalt rá, hogy az Alexis Sanchez igényeihez hasonló fizetési elvárásoknak nem tudnak megfelelni, így nem is számít arra, hogy az Arsenal játékosa csatlakozzon a csapathoz.
Az átigazolási pletyka nagyon hamar nagy hullámokat vetett és még mindig uralja a nyári átigazolási piacot: de kirajzolódik, hogy az Arsenal sztárja Alexis Sanchez nem fog az FC Banyernhez igazolni. Három ok, ami ezt alátámasztja.
Király Kristofer
2017.07.02.
Arturo szerint, bár márígy is sok világsztár van a Bayernben, Sanchez tudna még dobni a csapaton. Sanchez egylőre néma ahz ügyben, ma este pedig Vidallalegyütt küzdenek a németek ellen a Konföderációs Kupa döntöjében. Utána talán okosabbakleszünk a jövőjét illetően.
Király Kristofer
2017.06.28.
A Bayern és az Alexis közti megegyezés nem várt akadályba ütközhet, mivel - állítólag - Lewandowskinak nem tetszik az a magas fizetés, amit a bajorok adnának a chilei-nek.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
Kun Béla
2017.06.23.
Ottmar Hitzfeld is megszólalt Sanchez-ügyben, de az átigazolása, úgy tűnik, már lefutott-ügy…
A napoban lehetséges Alexis Sanchez érkezése, és Douglas Costa távozása. A transfermarkt.de oldalon jó esély van mindkét transzferre.
A legújabb fejlemények szerint nagyon közel járnak a felek megállapodáshoz, akár már a héten megtörténhet a bombaigazolás!
Kun Béla
2017.05.17.
Kútba esik a Bayern tervezett nagy igazolása? Vagy tényleg alaptalan pletyka volt az egész és már meg is van az új játékos Angliából?
2017.05.11.
Egy francia lap értesülései szerint napjaink egyik legkeresettebb játékosa az FC Bayern München mellett döntött. Nem kis része volt ebben Arturo Vidalnak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?