Kun Béla
2017.03.15.
Sokan már a távozása miatt sírnak, de vajon ő menni akar vagy maradni?
Kun Béla
2017.03.15.
Az FC Bayern München tökéletesen készen áll a legnagyobb célok elérésére az idény hajrájában! Ez leginkább az olasz mesternek köszönhető.
Kun Béla
2017.03.15.
Az elmúlt évi rendkívül sikeres amerikai nyári túra után, idén Ázsia lesz a célpont. Négy kemény mérkőzés vár a Bayernre igazi Top csapatok ellen. A csapatunk mottója: Baráti találkozás.
Kun Béla
2017.03.14.
A 18 éves osztrák utánpótlás válogatott játékos hosszú időre kötelezte el magát a Bayernnél.
Kun Béla
2017.03.14.
Kimmich elégedetlen a tartalékszerep miatt, de a fiatalok közül nem csak ő kap mostanság kevés lehetőséget. Viszont az is igaz, hogy Ancelottinak nincs oka változtatni a jó formában lévő csapatán. Az idősebb játékosok közül van, aki a szárnyai alá veszi a türelmetlen fiatalokat.
Kun Béla
2017.03.14.
Carlo Ancelotti egy olyan tréner, aki nagy hangsúlyt fektet a játékosok tapasztalatára. Az olyan rutinos játékosok, mint Xabi Alonso, Philipp Lahm, Franck Ribéry kirobbanthatatlanok a kezdőcsapatából. Azonban a mostani szezon után Carlo Ancelottinak át kell szerveznie a csapatát. Az FC Bayern így egy nagy átalakítás előtt áll – mondja Lothar.
Kun Béla
2017.03.14.
Az olasz média szerint, a brazil szélső a nyáron váltani fog. Arról már beszámoltunk, hogy Costa többször is jelezte, hogy elégedetlen a helyzetével s azt is mondta, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy csapatot váltson. A média szerint már a konkrét kérő is megvan.
2017.03.14.
Egy elképesztő adat, amiben csúcstartó a Bayern egész Európában. Ez lehet a kulcsa az évek óta tartó stabilan kimagasló teljesítményünknek.
Kun Béla
2017.03.13.
Marco Verratti-tól Naby Keitáig sokmindenki, de még Leon Goretzka is szóba került. Miután biztossá vált Xabi Alonso visszavonulása, a napokban rengeteg hír (találgatás) látott napvilágot, hogy ki pótolhatná őt a bajoroknál. Az FC Bayern elnöke elég egyértelműen fogalmazott az ügyben:
Bodonyi Zsófia
2017.03.13.
A City 50 millió eurót ajánlott korábban, a Chelsea most – állítólag – már hatvan milliót. A döntés a Bayern kezében van a játékos jövőjéről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?