Mi lesz veled, Thomas Müller?

Mi lesz veled, Thomas Müller?

2017.05.29. | Kun Béla

Thomas Müller korábban kirobbanthatatlan volt a csapatból. Ez elmúlt szezonban ez megváltozott. Miért történt tulajdonképpen? És van-e jövője a Bayernben? A tz.de elemzése

Tovább
A Chelsea-ből érkezhet Robben utódja

A Chelsea-ből érkezhet Robben utódja

Tovább
Még a miniszterelnök is a Bayern legendáját dicsőíti!

Még a miniszterelnök is a Bayern legendáját dicsőíti!

Tovább
Kun Béla
2017.05.07.
Az FC Bayernnek a szezon végén is akadnak személyi problémái, le kell mondani a kapusukról Sven Ulreichról. A 28 éves hálóőr a záró edzésen a Darmstadt elleni mérkőzés előtt a könyökében szalagsérülést szenvedett.
Kun Béla
2017.05.07.
Douglas Costának és Rafinhának több ajánlata is van. Rafinhát a Premier Ligából keresik többen, míg Costa iránt a Juventus és a Liverpool érdeklődik.
Bodonyi Zsófia
2017.05.07.
Elöl Bernat, hátul Starke – így lehet röviden összefoglalni a Bayern München Darmstadt elleni mérkőzését. Az 1-0-ás Bayern-győzelemmel végződött mérkőzés után mindenekelőtt Tom Starkét ünnepelték.
Kun Béla
2017.05.06.
Már májusban megkezdődik egy óriási átalakítás. Feljavítják a díszkivilágítást, és új képernyők lesznek az Arénában.
Kun Béla
2017.05.06.
4 éven keresztül hordta a bőrnadrágosok mezét Hamit Altintop. 2007 és 2011 között 109 meccsen szerepelt a rekordbajnok csapatnál, és kétszer is duplázott a csapattal. Szombaton 2012 után először tér vissza (a Darmstadt színeiben.) Münchenbe. Beszél a Bayernben töltött időkről, és a jövőbeli terveiről.
Roy Makaay 1993 és 2010 között öt különböző klubban játszott és karrierje minden állomásán futószalagon rúgta a gólokat. Az FC Bayern Münchennél a „fantom” becenevet kapta. Az interjúban Makaay mesél edzői állásáról a rotterdami Feyenoordnál, a német rekordbajnokhoz igazolásáról és a példaképével, Marco van Bastennel való problémáiról.
A szombati meccsről: Minden meccs fontos, de a holnapi különleges lesz. A Darmstadt egy jó csapat, a legutóbbi három meccsüket megnyerték. Minden meccsünket megakarjuk nyerni és a szurkolóinkkal akarunk ünnepelni.
Kun Béla
2017.05.05.
A Guardiola időszak legnagyobb vereségéről beszélt a Kapitány. Lahm elmondása szerint nem Pep Guardiola hibázott, hanem a csapat tagjai...
Robben-féle klasszikus... Ezt a kifejezést gyakran használjuk, mikor a jobb szélen megkapja a labdát, majd befelé húz és a hosszú sarokba lő. Ugyan akkor azt is mondhatjuk, hogy a trófeagyűjtés épp úgy a védjegye, mint az említett akció.
Kun Béla
2017.05.05.
Mark von Bommel komoly szerepet játszott a Bayern középpályáján, és emellett a szurkolók is szimpatizáltak vele. 2006 januárjától 2011-ig viselte a holland a bajorok mezét, és ez idő alatt 187 meccsen lépett pályára a münchenieknél. A Bayern visszavárja!

Ezeket a cikkeket olvastad már?