Müller és a 11-es, egy korszaknak egyelőre vége

Müller és a 11-es, egy korszaknak egyelőre vége

2017.07.20. | Kun Béla

Sokáig vitathatatlan volt, hogy az FC Bayern München tizenegyeseit Thomas Müller lövi. Mostanában azonban folyamatosan elhibázza a büntetőket, legutóbb, a Telekom kupán sem talált be. Ezért most inkább levonja a tanulságokat, és egy időre biztosan lemond a 11-esekről. …

Tovább
James, Gnabry, Costa – Ezért lesz az FC Bayern bajnok a kölcsönügyletekben

James, Gnabry, Costa – Ezért lesz az FC Bayern bajnok a kölcsönügyletekben

Tovább
Tolisso és Sagnol: francia forradalom a Bayernnél

Tolisso és Sagnol: francia forradalom a Bayernnél

Tovább
Az új Bayern-játékos, Serge Gnabry az U-21-es Európa Bajnokságon is küzdött a változásokkal, és tudását, személyiségét nem tudta megmutatni. A kérdés az: kap majd a rekordbajnoknál elég időt?
Joshua Kimmich a válogatottban nagyon jól játszik mostanában. Joachim Löw szövetségi kapitány is sokat dícsérte őt. A kérdés az, hogy megtudja-e tartani formáját a szezonra.
A nyári szünet az FC Bayern számára szombaton ért véget. Hat héttel az utolsó tétmérkőzés után kezdték meg a bajorok a felkészülést a 2017/18-as szezonra. Több ezer Bayern-Fan szeme láttára kerültek a játékosok végre a labdával szembe az új mezükben.
Az átigazolási pletyka nagyon hamar nagy hullámokat vetett és még mindig uralja a nyári átigazolási piacot: de kirajzolódik, hogy az Arsenal sztárja Alexis Sanchez nem fog az FC Banyernhez igazolni. Három ok, ami ezt alátámasztja.
Király Kristofer
2017.07.02.
Arturo szerint, bár márígy is sok világsztár van a Bayernben, Sanchez tudna még dobni a csapaton. Sanchez egylőre néma ahz ügyben, ma este pedig Vidallalegyütt küzdenek a németek ellen a Konföderációs Kupa döntöjében. Utána talán okosabbakleszünk a jövőjét illetően.
Domonkos Altdorfer
2017.07.02.
A „Nationalelf” teljes mértékben megfelelt az elvárásoknak a Konföderációs Kupán – Az elvárások és az eredmények megegyeznek. Oliver Bierhoff, a német válogatott csapatmenedzsere szerint ezért már a Chile elleni döntő előtt sikeresnek mondható a torna.
Tóth Renáta
2017.07.01.
A vasárnap esti Konföderációs Kupa döntője előtt a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw, valamint a csapatkapitány, Julian Draxler válaszolt a sajtó kérdéseire.
Tóth Renáta
2017.07.01.
A vasárnapi Konföderációs Kupa döntője előtt a német válogatott csapatkapitánya, Julian Draxler a válogatott nevében nyílt levelet írt az orosz futball szurkolóknak.
Kun Béla
2017.07.01.
Szombaton kezdődik meg a szezonra való felkészülés, de a Säbener Strassén a munkálatok már néhány hete zajlanak.
Kálovics Tibor
2017.06.30.
Serge Gnabry korosztályos Európa-bajnokként kezdheti meg élete első Bayernes szezonját.

Ezeket a cikkeket olvastad már?