Ribéry elárulta, hogy mitől szokott kiborulni a pályán...

Ribéry elárulta, hogy mitől szokott kiborulni a pályán...

2017.07.25. | Kun Béla

Már több, mint 10 éve viseli a német rekordbajnok mezét. A 34 éves játékos elmesélte az interjújában, hogy leginkább a lecserélések miatt volt boldogtalan az elmúlt szezonban

Tovább
Ancelotti: Jamesnak sincs bérelt helye!

Ancelotti: Jamesnak sincs bérelt helye!

Tovább
Gyásznap - így jellemezte a Bayern a Milan elleni kudarcot

Gyásznap - így jellemezte a Bayern a Milan elleni kudarcot

Tovább
Rusz Dániel
2017.07.09.
Rafinha úgy sétált be a Bayern München New York-i konferenciatermébe, mint egy igazán nyugodt, kiegyensúlyozott futballista. Látszott rajta, hogy tisztában van képességeivel, bízik magában és elégedett a csapatban elfoglalt helyével.
Kun Béla
2017.07.09.
A góllövés szempontjából nem túl jól sikerült tavalyi szezon után, idén ismét bizonyítani akar a Bayern utolsó bajor játékosa. Mindent alárendelt ennek, még a felkészülés szezon kezdetét is előrébbhozta önmaga számára.
Kun Béla
2017.07.09.
A múlt szombati szezonkezdő edzést még ki kellett hagynia, azonban már jóúton halad a visszatérés felé
Kun Béla
2017.07.09.
Derrick Köhn az új szezontól a bajorok amatőrcsapatát fogja erősíteni. A védő, aki a legtöbb alkalommal bal oldali védőként játszik, a hamburgi U19-ből igazolt a Säbener Strasséra.
Kun Béla
2017.07.08.
A tervben az szerepelt, hogy az első edzésen már teljesen bevethető lesz a német válogatott világbajnok kapusa. Azonban most még csak egyénileg edz, s ennek oka mindeddig ismeretlen volt.
A verseny a Bayernben nagyon nagy. Ezt tudja az újonnan érkezett Serge Gnabry is. Az ex-brémai játékoson kívül még hat további támadó áll szerződésben a Bayernnel.
Thiago szerint a Bayern ezen a nyáron nem fog Mega-üzletet kötni. A Vörösök útja teljesen más, és ez működik a legjobban.
Tóth Renáta
2017.07.08.
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya elárulta, szerinte a jövőben milyen típusú játékos iránt lesz nagy a kereslet, továbbá milyen jövőt jósol Joshua Kimmichnek.
Domonkos Altdorfer
2017.07.07.
10 éve része a Bayern Münchennek – ezt Franck Riberyn kívül egyik külföldi profi sem érte el. A kicker nagy „Titelstory” (sikertörténet) című műsorában mesélt a francia, miért „őrület” ez az egész. Szóba jön még sok korábbi játékos mellett atyai jóbarátja, Uli Hoeneß is.
A Bayern München elnöke, Uli Hoeness, már korábban utalt rá, hogy az Alexis Sanchez igényeihez hasonló fizetési elvárásoknak nem tudnak megfelelni, így nem is számít arra, hogy az Arsenal játékosa csatlakozzon a csapathoz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?