Uli Hoeneß német edzőt akar a Bayern élére!

Uli Hoeneß német edzőt akar a Bayern élére!

2017.03.28. | Kun Béla

Sok vérbeli Bayern szurkoló követeli, hogy igazi német szakvezetője legyen a csapatnak. Az elnök a szívükből beszélt, amikor azt mondta, hogy Ancelotti után mindenképp német edzőt akar szerződtetni. Már a jelöltje is megvan.

Tovább
Még jobb hírek Costáról

Még jobb hírek Costáról

Tovább
Ribéry elárulta, hogy meddig tud még játszani a Bayernben

Ribéry elárulta, hogy meddig tud még játszani a Bayernben

Tovább
Pap Krisztián
2017.03.19.
A Bajnokok Ligája sorsolás óta mindenki a legerősebb párosítással volt elfoglalva, viszont ne feledjük, a Bundesliga sem ért még véget. „Jelenleg nem a Real Madrid a téma a csapatnál, hanem a Gladbach elleni bajnoki” – mondta Ancelotti.
Pap Krisztián
2017.03.19.
Martinez topformában, Boateng pedig visszatért: hogy oldja meg Ancelotti ezt a jövőben?
Kálovics Tibor
2017.03.18.
Azáltal, hogy pénteken összesorsolták az idei BL szezon két topfavoritját (Barcelona és Juventus szurkolók most az ő csapatukra gondolhatnak.), újabb fejezetéhez érkezett az európai klubfutball legnagyobb párharca. Idézzük hát fel, az eddigi tétre menő Bayern-Real meccseket. Cikksorozatunk második részében a 2000 és 2004 közötti mérkőzéseket idézzük fel.
Nagy László
2017.03.18.
A Bayern jó formában van, de vajon mikor lesz vége ennek?

Ez lesz az a meccs, ahol a tabellán elfoglalt pozíció nem mérvadó. A Bayern München dominál a Bundesligában, mint ahogy az várható volt. A Borussia Mönchengladbach tisztes távolságra van a kieső zónától, ami nem is csoda, hiszen a Borussia Dortmunddal együtt ők gyűjtötték a második legtöbb pontot 2017-ben, így ennek köszönhetően egészen a 9. pozícióig jöttek fel.
Kun Béla
2017.03.18.
Joshua Kimmich (22), még mindig a kamerák, és a mikrofonok kereszttüzében áll, talán azért mert a Frankfurt ellen sem játszott (mint, ahogy ezt már megírtuk). „Nem ez, az én igényem.” –mondta pár napja a német fiatal.
2017.03.18.
Két friss interjúban, az FC Bayern München ügyvezető igazgatója, Karl-Heinz Rummenigge beszélt a csapat két legfényesebb fiatal csillagának a jövőjéről, akiknek meg kell küzdeniük a játékpercekért Carlo Ancelotti edző alatt: Joshua Kimmich és Renato Sanches.
Kálovics Tibor
2017.03.18.
Azáltal, hogy a tegnapi nap során összesorsolták az idei BL szezon két topfavoritját (Barcelona és Juventus szurkolók most az ő csapatukra gondolhatnak.), újabb fejezetéhez érkezett az európai klubfutball legnagyobb párharca. Idézzük hát fel, az eddigi tétre menő Bayern-Real meccseket. Cikksorozatunk első részében a '70-es, 80-as évek mérkőzéseit idézzük fel.
Nagy Zsófia
2017.03.18.
Nem biztos, hogy jó az a helyzet, ha teljes a keret, ha minden Bayern játékos bevethető
Kun Béla
2017.03.17.
Néhány nappal azután, hogy arról adhattunk hírt, hogy teljes a Bayern kerete, nincs se sérült, se eltiltott, máris megtörtént a baj. Két jó formában lévő játékosunk lesz kénytelen kihagyni a Mönchengladbach elleni fontos meccset.
Bodonyi Zsófia
2017.03.17.
Thiagot minden áron vissza akarja vásárolni a katalán klub. A Bayern nagyon sokat vesztene, hiszen idén egyelőre a spanyol játékos az egész Bundesliga legjobbja!

Ezeket a cikkeket olvastad már?