„Párizsban egy másik arcunkat kell mutassuk”

„Párizsban egy másik arcunkat kell mutassuk”

2017.09.24. | Jakab Norbert

A Bayern Wolfsburg elleni meccse pontosztozkodással ért véget péntek este, a két gólos félidei vezetés ellenére. „Nem a Wolfsburg nyerte el a pontot, mi adtuk oda ajándékba” – mondta Thomas Müller csalódottan a végső sípszó után. Az fcbayern.com összegyűjtötte a …

Tovább
Ez az az év, amikor a Bayern uralma véget ér Németországban?

Ez az az év, amikor a Bayern uralma véget ér Németországban?

Tovább
Goretzka beintett a Bayernnek és megy a Barcába?

Goretzka beintett a Bayernnek és megy a Barcába?

Tovább
Bogdányi Norbert
2017.09.08.
Kimmich interjú: beszél többi között a válogatott tagságáról, a csapatról és a közelgő BL meccsről, valamint a hétvégi bajnoki meccsről.
Az FC Bayern sztárja őszintén beszél a hamis barátokről, Uli Hoeness barátságáról , a gazdaságról és a gyermeknevelésről is.
Jakab Norbert
2017.09.08.
A Bayern München edzője máris nyomás alatt van ebben a szezonban és a Die Mannschaft kirekesztett csillaga tovább ronthat Ancelotti helyzetén.
Spanyolország egyre közelebb a 2018-as vb-hez. A "G" jelű hatos vezetői 8-0-ás győzelmet arattak a tabella alján ülő Liechtenstein felett kedd este. A csapatban szerepelt Thiago Alcantara is, aki végigjátszotta a meccset.
Az FC Bayern márkaképviselője elmagyarázta hogy dilemmát okozhat, hogy az új müncheni érkező, James Rodriguez fontos VB selejtező meccsek előtt áll.
Kálovics Tibor
2017.09.07.
Új cikksorozatunkban felidézzük, hogy mi lett a klubtörténelem legnagyobb sikereit elérő játékosaival. Először az 1995/96-os csapat tagjai vesszük szemügyre.
Domonkos Altdorfer
2017.09.06.
David Alaba bal bokája megsérült az osztrák nemzeti csapat kedd esti világbajnoki selejtezőjén Grúzia (1:1) ellen, és ezzel kiesett egy időre. A szerdai vizsgálat ezt állapította meg Münchenben.
A Bayern rekordigazolása szerint Franck Ribéry és Thiago Alcantara játéka hat rá a leginkább.
A klubnál töltött nyolc év alatt Arjen Robben beírta magát a Bayern München történelmébe.
Ahogy egyszer egy bölcs ember mondta, három biztos dolog van az életben: a halál, az adók, és Arjen Robben bal lába.
Tóth Renáta
2017.09.05.
A Norvégia elleni 6:0-nál a német válogatott valódi futball-ünnepet rendezett, és már csak egy győzelemre van a jövő évi oroszországi világbajnokságra való biztos kijutástól. A meccs után Joachim Löw szövetségi kapitány beszélt a nézőkről, a játékrendszer kérdéséről, és a még hátralévő két mérkőzésről a C csoportban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?