James: „Jó úton vagyok!”

James: „Jó úton vagyok!”

2017.07.27. | Norbert Bayern Elek

Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.

Tovább
Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Tovább
Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Tovább
Rusz Dániel
2017.07.12.
Franck Ribéry a hónap elején ünnepelte tizedik évét a Bayern játékosaként. A franciát Luca Tonival együtt 2007 júniusában igazolták. A 34 évével immár a csapat legidősebb tagjának számító játékos azóta a klub alapkövévé nőtte ki magát. Az évforduló hetében interjút adott a hivatalos honlapnak
Vachaja Fanni
2017.07.12.
A Bayern nyilvánosan figyeltet egy újabb feltörekvő fiatal játékost: egyes médiaforrások szerint Jeremy Toljan a Hoffenheim játékosa a kiszemelt.
Kun Béla
2017.07.12.
Az új igazolás, Corentin Tolisso, miután hivatalosan is bemutatták, az első nyilvános edzésen is aktív volt
Kun Béla
2017.07.12.
Egy igazi jobbszélső. Gyors, erőteljes, gólveszélyes. Az utánpótlásban játszó Franck Evina meggyőzte eddigi teljesítményével az FC Bayernt.
Az FC Bayern München és a Real Madrid vezetősége ma reggel megegyezett a kolumbiai válogatott James Rodriguez transzferéről. Két éves kölcsönszerződést írt alá a két fél, amely 2019. június 30-án jár le egy vételi opcióval.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
Kun Béla
2017.07.11.
Thomas Müller az előző csalódást okozó szezonja után, ismét vissza szeretné nyerni a régi formáját. A rá nehezedő nyomás mind a csapatnál, s mind a válogatottnál elég nagy. A konkurencia Müller nyakán lohol.
A Juventus állítólag csak néhány napra van attól, hogy szerződtesse mind Douglas Costát, mind pedig a jelenleg még fiorentinás Federico Bernardeschit.
Eddig úgy tűnt, hogy a Real Madrid játékosa, James Rodríguez iránti érdeklődés főként a MU-tól és a PSG-től származik. Azonban a játékos hazájából érkező újabb jelentések szerint lehetséges, hogy a Bayern érdeklődik leginkább a támadó középpályás iránt.
Rummenigge érdekes dolgokat árult el a sajtótájékoztatón, úgy tűnik készül valami a háttérben. Tolisso szerint nagy konkurenciaharc várható a csapaton belül.

Ezeket a cikkeket olvastad már?