James: „Jó úton vagyok!”

James: „Jó úton vagyok!”

2017.07.27. | Norbert Bayern Elek

Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.

Tovább
Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Tovább
Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Tovább
Kun Béla
2017.07.14.
A következő hír pozitív fejlemény minden Bayern szurkoló számára. Miután a klub az elmúlt napokban szerződtette James Rodriguez-t, a válogatott kapus is csatlakozott a csapatedzéshez.
Domonkos Altdorfer
2017.07.14.
Feliz cumpleanos, James Rodriguez! A 26. születésnapján sokkal több jutott a 2014-es világbajnokság gólkirályának, mint ajándékok és torta. A kolumbiai egy új életet kezd, ahol „új kihívások, új kultúra, nyelv várják” - fogalmazott. Röviden: egy bayernes szerződés.
Az hogy az 1860 München a Grünwalder stadionban játssza majd a mérkőzéseit, már régóta ismeretes volt, azonban csak most került pont a bérleti szerződés végére, amit az FC Bayern sajtóközleményében hozott nyilvánosságra.
A Bayern meccseket már kölyökként figyelemmel követte, svájci bicskája nincs. Csak ennyit tudunk a Bayern rekordösszegért vásárolt játékosáról, Corentin Tolissorol, akit hétfőn mutattak be Münchenben. Xabi Alonso pótlása nem az ő feladata lesz.
Robben nélkül indul ázsiai túrára az FC Bayern vasárnap, Kínába és Szingapúrba. A müncheniek szerdán azt a hírt kapták, hogy a holland a nyaralását töltve, tenisz közben meghúzta a jobb vádliját.
Kun Béla
2017.07.13.
Az FC Bayernnél Juan Bernat nincs könnyű helyzetben, ugyanis az előző szezonban elég sokat a kispadon kellett ülnie. Ez pedig egy olyan szerep, amivel a 24 éves játékos elégedetlen, s ennek tükrében el is gondolkodott a váltásról
Kun Béla
2017.07.13.
James szinte még meg sem érkezett Münchenbe, de már akadt egy kis probléma. Méghozzá egy mezszám miatt... Aztán James lovagiasan rendezte az ügyet.
A Bayern München és a Juventus megegyezett Douglas Costa (26) átigazolásáról. A huszonegyszeres brazil válogatott játékos egy évre kölcsönbe kerül 2018 július 1-ig az olasz rekordbajnokhoz, amely egy vételi opciót is tartalmaz majd.
Az átigazolásról, az átigazolási tervekről és Jamesről.
2017.07.12.
Robbenhez hasonló kinccsé válhat James a Bayernben. Kiválóan cselez, jól helyezkedik, gyors, rámenős, gólerős és szenzációs átadásokkal tudja helyzetbe hozni a társait.

Ezeket a cikkeket olvastad már?