James: „Jó úton vagyok!”

James: „Jó úton vagyok!”

2017.07.27. | Norbert Bayern Elek

Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.

Tovább
Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Tovább
Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Tovább
Kálovics Tibor
2017.07.17.
Lassan eljön a generációváltás a Nationalelfnél is, a német futball híveinek azonban nem kell aggódniuk, hiszen a fiatalok eddigi eredményei több, mint biztatóak.
A nyári felkészülési időszak sikeresen zárult az FC Bayern München számára. A Wolfratshausen és az Erlangen elleni fölényes győzelmeket követően a Telekom-kupán is jól teljesített a csapat, ami után boldogan utazhat a keret vasárnap a Távol-Keletre.
Az AC Milan nem áll le, 47 millió eurót kínál Renato Sanchesért.
Portugál értesülések szerint a Milan egy ajánlattal lepte meg a bajorokat, Renato Sanchest szeretnék egy kölcsön és egyben vásárlási opcióval megszerezni.
Kun Béla
2017.07.16.
Világbajnok védőnk, Mats Hummels a konkurenciaharcban kizárólag pozitívumokat lát, "Ez számunkra csak jót jelent. Nem evidens egy adott játékos játéka a posztján, meg kell mutatnia mit tud.", nyilatkozta a Kickernek a 28 éves védő.
Az FC Bayern 2:0-ra legyőzte a Werder Brement a szombati Telekom Kupa döntőben, megpecsételve ezzel egy rekorddöntő negyedik diadalt a versenysorozatban.
Öt héttel az idénykezdet előtt a Bundesliga első fuvallata lengi be Németországot a hétvégén
Domonkos Altdorfer
2017.07.15.
Jörg Wacker, a Bayern nemzetközi stratégiáért felelős elnöke a tz. interjújában a távol keleti „futball-bumm-ról”, és az FCB lehetőségeiről is átfogóan nyilatkozott.
James Rodriguez átigazolása minden bizonnyal nem volt olcsó mulatság, ám nem csak a kiadás szempontjából jelent sokat! A kolumbiai játékos már az érkezésétől kezdve nagyon sok pénzt termel a Bayennek. Éves szinten akár 10 millió eurós nagyságrendű pluszbevetélet jelenhet.
Vajon mi lesz a kincset érő középpályás, Renato Sanches sorsa az FC Bayernnél, James Rodriguez érkezése után? A portugál lap, az „A Bola” tudósítása szerint, a Benfica nyilvánvalóan megkísérli visszavinni Liszabonba Sanchest.
Jerome Boateng nem utazik el a csapattal a vasárnap este kezdődő Audi Summer Tourra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?