Mi lesz veled, Thomas Müller?

Mi lesz veled, Thomas Müller?

2017.05.29. | Kun Béla

Thomas Müller korábban kirobbanthatatlan volt a csapatból. Ez elmúlt szezonban ez megváltozott. Miért történt tulajdonképpen? És van-e jövője a Bayernben? A tz.de elemzése

Tovább
A Chelsea-ből érkezhet Robben utódja

A Chelsea-ből érkezhet Robben utódja

Tovább
Még a miniszterelnök is a Bayern legendáját dicsőíti!

Még a miniszterelnök is a Bayern legendáját dicsőíti!

Tovább
Vagy profi szerződést kap a nyáron a Bayerntől vagy mégiscsak el kell adni….
Az Abendzeitungnak adott interjújában Dietmar Hamann beszél egykori klubjának nyitott kérdéseiről, a lehetséges igazolásokról, a következő szezonról és a sportigazgató kereséséről "Ez egy kiemelkedően fontos személyi döntés" - mondja.
Nagy László
2017.05.18.
A szezon vége felé haladva a második helyezett RB Leipzig egy 9 gólos drámai meccset játszott a bajnok Bayernnel, ami az év egyik legjobb találkozója volt. A meccs után Thomas Müller beszélt a DFB.de-nek, az utolsó percben megnyert párharcról.
Kun Béla
2017.05.18.
Amint arról már többször feltételes módban beszámoltunk, mára bizonyossá vált. A Bayern cserekapusa, Tom Starke az idény végén visszavonul. A szombati lesz az ő búcsúmeccse is.
Kun Béla
2017.05.17.
Azzal ma már mindenki egyetért, hogy átalakításra szorul a Bayern kerete, de az irány még nem világos. Úgy tűnik, még nem dőlt el, hogy világsztárokat veszünk drágán, vagy ifjú német tehetségeket szerzünk meg és őket fokozatosan beépítve próbálunk meg újra a csúcsra jutni. Hoeness a kulcsfigura...
Kun Béla
2017.05.17.
Kútba esik a Bayern tervezett nagy igazolása? Vagy tényleg alaptalan pletyka volt az egész és már meg is van az új játékos Angliából?
2017.05.17.
Az elemzés szerint még legalább három, fiatalabb sztárjátékos kell igazolnia a Bayern Münchennek a megfelelő posztokra ahhoz, hogy jövőre versenyben lehessen a Bajnokok Ligája megnyeréséért.
2017.05.16.
A hazai, 3-1-es vereség után kevesen hitték, hogy a Bayern döntőbe juthat. De hát a Bayern az Bayern! A visszavágón többször kellett a padlóról fölállnia a csapatunknak...
Fazekas Annamária
2017.05.16.
Interjú egy olyan személyiséggel, aki a kezdetektől végigkísérte Lahm karrierjét a Bayernben. Mindenkinél jobban ismeri és mindenkinél többet tud a Kapitányról. És most mesél róla:
Kun Béla
2017.05.16.
A világbajnok Mats Hummels költséges bevásárlás volt az elmúlt nyáron a bajorok számára. De vajon megérte-e?!

Ezeket a cikkeket olvastad már?