James: „Jó úton vagyok!”

James: „Jó úton vagyok!”

2017.07.27. | Norbert Bayern Elek

Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.

Tovább
Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?

Tovább
Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Nagyinterjú Miroslav Kloséval. "Elég nehézkes, hogy átjussak az utca túloldalára."

Tovább
Kun Béla
2017.07.20.
A DHL és az FC Bayern München-ez kapcsolat Kínában is él.
A Bayern vezetői csoportjának egyik tagja Wacker és a nagykövet Hasan Salihamidzic a logisztikai vállalkozásnál tett látogatást. Itt közösen a kínai fogadtatásról, és a nemzetközi piacról tárgyaltak.
Kun Béla
2017.07.19.
Franck Ribéry (2007), és Kingsley Coman (2015) érkezése után, újabb két francia, Corentin Tolisso, ès Willy Sagnol érkezett, avagy jött vissza a Bayernhez. Mindenek előtt Sagnollal és a 22 éves Tolissóval a Bayern mindenképp erősödött.
Sukupčák Marián
2017.07.19.
Az újonc fokozza a nyomást Mülleren, akit a klublegendák, Maier és Augenthaler is támogatnak: "Ő hozza majd a góljait." De vajon mit jelent még James érkezése.
Kun Béla
2017.07.19.
A nèmet rekordbajnok vasárnap este indult el az Audi nyári túrájára. S a Bayern csapata egy egykori sztárfocista kíséretével erősödik, noha nem a futballpályán.
Több követő, több figyelem, nagyobb nyomás – még mit tud adni a pályán az újonnan érkezett James a Bayernnek? Carlo Ancelottinak több lehetséges taktikája van, de mindegyik egy másik problémát okoz.
Domonkos Altdorfer
2017.07.17.
A BVB- Ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke szerint a Bayern a nyári szünetben mutatott aktivitásával az átigazolási piacon még inkább megerősítette a következő évekre a vezető pozícióját a német fociban.
Kun Béla
2017.07.17.
A Bayern Jamessal nem csak egy jó focistát szerződtetett, hanem egy márkát is. Egy világsztárt, egy közönségkedvencet, aki csillog, és jó reklámértéke van. 10 dolog, amiről nem biztos, hogy eddig tudtál.
A kolumbiai jelentheti a kreativitást a középpályán. Mióta Carlo átvette a csapatot, több átigazolási pletyka is szólt James Rodríguezről és a Bayernről. Az pedig, hogy Zidane nem játszatta sokszor a játékost, csak felerősítette ezeket a pletykákat.
Kálovics Tibor
2017.07.17.
A felkészülési mérkőzések során a nagyoknál is szerepet kapott az U17-es csapat gólzsákja, a kameruni születésű támadó. A következőkben felidézzük eddigi müncheni pályafutását.
Kálovics Tibor
2017.07.17.
Cikkünkben megmutatjuk, hogy kikre érdemes külön is figyelni az idei hollandiai kontinenstornán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?