„Párizsban egy másik arcunkat kell mutassuk”

„Párizsban egy másik arcunkat kell mutassuk”

2017.09.24. | Jakab Norbert

A Bayern Wolfsburg elleni meccse pontosztozkodással ért véget péntek este, a két gólos félidei vezetés ellenére. „Nem a Wolfsburg nyerte el a pontot, mi adtuk oda ajándékba” – mondta Thomas Müller csalódottan a végső sípszó után. Az fcbayern.com összegyűjtötte a …

Tovább
Ez az az év, amikor a Bayern uralma véget ér Németországban?

Ez az az év, amikor a Bayern uralma véget ér Németországban?

Tovább
Goretzka beintett a Bayernnek és megy a Barcába?

Goretzka beintett a Bayernnek és megy a Barcába?

Tovább
A kevésbé látványos szezonkezdet után, a Bayern Münchennek végre sikerült egy hatásos győzelemmel fellépnie. A 4-0 négy fontos tényezője:
Jakab Norbert
2017.09.18.
Egy gyenge előszezon és ajátékminőség tekintetében nem túl elkápráztató szezonkezdet után olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Carlo Ancelotti edzősége a Bayern Münchennél korai véget érhet.
4:0 az Oktoberfest bevezetőjeként – nagyon jól zárt az FC Bayern a Mainz ellen, óriási kedvvel játszott a csapat. „Nagyon elégedettek vagyunk. Tényleg jól játszottunk”, nyilatkozta Robert Lewandowski, aki kétszer is betalált a Mainz ellen. Carlo Ancelotti és Thomas Müller is boldog volt.
Domonkos Altdorfer
2017.09.17.
Az előző szezont elnézve nagy nyugalommal kijelenthetjük, hogy bőven akadnak olyan csapatok a ligában, amelyeknek több problémájuk van, mint az FC Bayern Münchennek. Természetesen mindig vannak elégedetlen hangok, főleg a meg nem nyert meccsek után, de komolyabb kritikát nem fogalmaznak meg.
Kálovics Tibor
2017.09.16.
Csapatunk Robben és Lewandowski vezérletével magabiztos győzelmet aratott a bajnokság 4. fordulójában.
A német válogatott egy interjút adott, amiben elárulta, miért nem akart szerződést hosszabbítani mostani edzője Münchenben.
Carlo Ancelotti rengeteg kritikát szenvedett el, de szerinte túl keményen bírálták a Bayern játékát.
Kun Béla
2017.09.15.
Sokak szerinte nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az, hogy mikor? Ismét elkezdödtek a spekulációk a hoffenheimi edző körül. Már házat is épít Münchenben.
Sukupčák Marián
2017.09.14.
Freiburg - Az egykori Bayern-tréner, Ottmar Hitzfeld védelmébe vette a jelenlegi edzőt, Carlo Ancelottit, a német válogatott Thomas Müllerrel kapcsolatos vitában.
Domonkos Altdorfer
2017.09.14.
Essen: Még az RSC Anderlecht elleni 3:0-s győzelem sem elég, hogy lehűtse a kedélyeket az FC Bayern München háza táján. Egy megjegyzés

Ezeket a cikkeket olvastad már?