Carsten Jancker a Bayern képességeiről "Csak akarni kell"

Carsten Jancker a Bayern képességeiről "Csak akarni kell"

2017.02.23. | Otto Fischer

Felejthetetlen volt Jancker gólöröme.Minden alkalommal,amikor Carsten Jancker a labdát a hálóba guritotta,megcsókolta a jeggyűrűjét.1996 és 2002 között volt a Bayern játékosa(ma mar 42 eves).

Tovább
Ancelotti fizetett és megúszta a felelősségre vonást a beintésért

Ancelotti fizetett és megúszta a felelősségre vonást a beintésért

Tovább
Újabb spanyol érkezhet a Bayernhez?

Újabb spanyol érkezhet a Bayernhez?

Tovább
2017.02.17.
A Titán és Rummenigge is őszintén beszélt erről az ügyről és lehetőségről az Arsenal elleni győztes mérkőzés után. Egy biztos: döntés még nincs.
Fazekas Annamária
2017.02.17.
Nemes egyszerűséggel csak „szar utazásnak” mondta Dárdai Pál a csapatának nem túl jól sikerült Dortmund-Gelsenkirchen túráját. A kupából történő drámai kiesés és egy rossz játékkal elvesztett Schalke elleni meccs után az Arsenalt lealázó FC Bayern ellen akarnak bizonyítani a fővárosiak.
2017.02.16.
Philipp Lahm az Arsenal elleni 5-1-re megnyert meccsen 103-ik alkalommal húzta magára a Bayern mezét a Bajnokok Ligájában. Így már Oliver Kahnnal együtt tartják a rekordot ebben a versenyszériában.
Fazekas Annamária
2017.02.16.
A Bayern hozza a kötelezőt, amikor nagyon kell. Az Arsenal felett aratott magával ragadó 5:1-es győzelemmel a müncheniek még saját magukat is meglepték. Ancelotti csapatával kapcsolatosan azonban egy kérdés is felmerül: van Thomas Müller számára hely a kezdő tizenegyben?
2017.02.16.
Az FC Bayern holland zsenije az Arsenal ellen ismét csodát varázsolt az Allianz Arenaban. A gólja élményszámba ment. Egy focistának életében tán csak egyszer sül így el a lába... mondanánk, ha nem Robbenről lenne szó. Robbennek ugyanis ez a védjegye. Élményszámba menő és nem rövid videoösszeállítás! Érdemes megnézni, minden másodperce kincs!
Fazekas Annamária
2017.02.16.
Micsoda éjszaka! Az Arsenal felett aratott 5:1-es BL győzelem után a bajorok szerfelett boldogok voltak. "Megérdemelt győzelem volt" - nyilatkozta boldogan Ancelotti, aki "összességében nagyon elégedett volt a látottakkal". Azt pedig Philipp Lahm is tudja, hogy: „ez nagyon jó kiindulási helyzet a visszavágó előtt“
Bruce94
2017.02.15.
Hiába az első félőben látott kiegyenlítettebb játék, és a színvonalhoz méltatlan bíráskodás, egy feledhetetlen este után gyakorlatilag ott van a 8 között a csapatunk.
2017.02.15.
Az FC Bayern csapata szerdán este negyedszerre találkozik a BL nyolcaddöntőben az Arsenallal. Még sosem találkozott két csapat ilyen sokszor ebben a versenyszakaszban. A Bayern szurkolók szép emlékeket őriznek az eddigi találkozókról, mivel az FCB-nek mindig sikerült a továbbjutás.
2017.02.14.
Az lenne a legjobb, ha legalább egy gólt lőnénk, és egyet sem kapnánk. Akkor ez egy szép este lenne nekünk és a szurkolóinknak is
2017.02.13.
Hiába döcög látványosan a Bundesligában a Bayern szekere, az előny így is tetemesre hízott, mert az ellenfelek, főképp a Lipcse, kipukkadtak. Az utóbbi idők több mint nyögvenyelős mérkőzésein mutatott teljesítmény azonban félő, hogy nagyon kevés lenne a jó formában érkező Arsenal ellen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?