A Bayern mondhatná, hogy nem kellek – Lewandowski elfogadja a mai futball kegyetlenségét

A Bayern mondhatná, hogy nem kellek – Lewandowski elfogadja a mai futball kegyetlenségét

2017.09.21. | Norbert Bayern Elek

A lengyel sztár, Robert Lewandowski boldog a Bayern Münchenben, de elismerte, a klub fog dönteni a jövőjéről, hogy távozik-e valaha.

Tovább
Hamann kritizálta a Bayern vezetőségét: hiányzik Ancelotti támogatása!

Hamann kritizálta a Bayern vezetőségét: hiányzik Ancelotti támogatása!

Tovább
Ulreich: a srácok remekül játszottak

Ulreich: a srácok remekül játszottak

Tovább
Avagy lehet, hogy a Bayern München nem a megfelelő játékost vette meg a Lyonból? A világ egyik legjobb középcsatára vezeti a támadásaikat ő, Robert Lewandowski. Sokan úgy gondolnák, nincs semmi hátránya, ha a talán legjobb formában lévő csatárt tudhatod a csapatodban.
A kevésbé látványos szezonkezdet után, a Bayern Münchennek végre sikerült egy hatásos győzelemmel fellépnie. A 4-0 négy fontos tényezője:
Jakab Norbert
2017.09.18.
Egy gyenge előszezon és ajátékminőség tekintetében nem túl elkápráztató szezonkezdet után olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Carlo Ancelotti edzősége a Bayern Münchennél korai véget érhet.
4:0 az Oktoberfest bevezetőjeként – nagyon jól zárt az FC Bayern a Mainz ellen, óriási kedvvel játszott a csapat. „Nagyon elégedettek vagyunk. Tényleg jól játszottunk”, nyilatkozta Robert Lewandowski, aki kétszer is betalált a Mainz ellen. Carlo Ancelotti és Thomas Müller is boldog volt.
Domonkos Altdorfer
2017.09.17.
Az előző szezont elnézve nagy nyugalommal kijelenthetjük, hogy bőven akadnak olyan csapatok a ligában, amelyeknek több problémájuk van, mint az FC Bayern Münchennek. Természetesen mindig vannak elégedetlen hangok, főleg a meg nem nyert meccsek után, de komolyabb kritikát nem fogalmaznak meg.
Kálovics Tibor
2017.09.16.
Csapatunk Robben és Lewandowski vezérletével magabiztos győzelmet aratott a bajnokság 4. fordulójában.
A német válogatott egy interjút adott, amiben elárulta, miért nem akart szerződést hosszabbítani mostani edzője Münchenben.
Carlo Ancelotti rengeteg kritikát szenvedett el, de szerinte túl keményen bírálták a Bayern játékát.
Kun Béla
2017.09.15.
Sokak szerinte nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az, hogy mikor? Ismét elkezdödtek a spekulációk a hoffenheimi edző körül. Már házat is épít Münchenben.
Sukupčák Marián
2017.09.14.
Freiburg - Az egykori Bayern-tréner, Ottmar Hitzfeld védelmébe vette a jelenlegi edzőt, Carlo Ancelottit, a német válogatott Thomas Müllerrel kapcsolatos vitában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?