Le nem írt szabály, hogy a Bayern ellen lehetetlen nyerni…

Le nem írt szabály, hogy a Bayern ellen lehetetlen nyerni…

2017.02.18. | Otto Fischer

"Sikerült kiharcolnunk a döntetlent. Egészen a meccs végéig próbálkoztunk és hittünk magunkban." Nem Mats Hummels volt az egyedüli, aki így nyilatkozott a késői Bayern találat után. A hosszabbítás 6. percében tudott gólt lőni a …

Tovább
Hertha-Bayern: minden mellettünk szól

Hertha-Bayern: minden mellettünk szól

Tovább
Lahm: végre….

Lahm: végre….

Tovább
Fazekas Annamária
2017.02.16.
A Bayern hozza a kötelezőt, amikor nagyon kell. Az Arsenal felett aratott magával ragadó 5:1-es győzelemmel a müncheniek még saját magukat is meglepték. Ancelotti csapatával kapcsolatosan azonban egy kérdés is felmerül: van Thomas Müller számára hely a kezdő tizenegyben?
2017.02.16.
Az FC Bayern holland zsenije az Arsenal ellen ismét csodát varázsolt az Allianz Arenaban. A gólja élményszámba ment. Egy focistának életében tán csak egyszer sül így el a lába... mondanánk, ha nem Robbenről lenne szó. Robbennek ugyanis ez a védjegye. Élményszámba menő és nem rövid videoösszeállítás! Érdemes megnézni, minden másodperce kincs!
Fazekas Annamária
2017.02.16.
Micsoda éjszaka! Az Arsenal felett aratott 5:1-es BL győzelem után a bajorok szerfelett boldogok voltak. "Megérdemelt győzelem volt" - nyilatkozta boldogan Ancelotti, aki "összességében nagyon elégedett volt a látottakkal". Azt pedig Philipp Lahm is tudja, hogy: „ez nagyon jó kiindulási helyzet a visszavágó előtt“
Bruce94
2017.02.15.
Hiába az első félőben látott kiegyenlítettebb játék, és a színvonalhoz méltatlan bíráskodás, egy feledhetetlen este után gyakorlatilag ott van a 8 között a csapatunk.
2017.02.15.
Az FC Bayern csapata szerdán este negyedszerre találkozik a BL nyolcaddöntőben az Arsenallal. Még sosem találkozott két csapat ilyen sokszor ebben a versenyszakaszban. A Bayern szurkolók szép emlékeket őriznek az eddigi találkozókról, mivel az FCB-nek mindig sikerült a továbbjutás.
2017.02.14.
Az lenne a legjobb, ha legalább egy gólt lőnénk, és egyet sem kapnánk. Akkor ez egy szép este lenne nekünk és a szurkolóinknak is
2017.02.13.
Hiába döcög látványosan a Bundesligában a Bayern szekere, az előny így is tetemesre hízott, mert az ellenfelek, főképp a Lipcse, kipukkadtak. Az utóbbi idők több mint nyögvenyelős mérkőzésein mutatott teljesítmény azonban félő, hogy nagyon kevés lenne a jó formában érkező Arsenal ellen.
2017.02.12.
Alexis Sanchez duplázott a Hull City ellen, így az Arsenal két vereség után visszatért a sikeres útra a Bayern elleni meccs előtt
Nagy László
2017.02.12.
Karl-Heinz Rumennigge, Philipp Lahm és a Bayern keretének a többi tagja szombaton mosolygós arccal hagyta el az Audi Sportparkot. Annak ellenére, hogy a 20. játéknapon nem a legjobb arcát mutatta a Bayern. A csapat egy kemény meccsen nyert az Ingolstadt ellen úgy, hogy a gólok a hosszabbítás perceiben estek. Ezzel szemben az RB Leipzig és a Dortmund is botlott.
2017.02.11.
Micsoda egy végjáték. Két késői góllal az FC Bayern mégiscsak a maga javára fordította a mérkőzést.

Ezeket a cikkeket olvastad már?