Megtörténhet, hogy innen érkezik majd a jövő nagy Bayern sztárja

Megtörténhet, hogy innen érkezik majd a jövő nagy Bayern sztárja

2017.07.25. | Rusz Dániel

Az FC Bayern München már márciusban bejelentette részvételét a Shenzheni Futballakadémia építését kitűző befektetésben. A megállapodásban többek között az edzés és az edzők ellenőrzését, illetve az edzőtáborok közti …

Tovább
Ribéry elárulta, hogy mitől szokott kiborulni a pályán...

Ribéry elárulta, hogy mitől szokott kiborulni a pályán...

Tovább
Ancelotti: Jamesnak sincs bérelt helye!

Ancelotti: Jamesnak sincs bérelt helye!

Tovább
Török Péter
2017.07.22.
Az FC Bayern utazása folytatódik. Az Audi Summer Tour Shenzhen-be repítette a rekordbajnokot. Amíg Sanghaj-ban voltak, a szurkolók eufórikus hangulatban fogadták őket a reptértől a hotelig.
Fordítónk Kun Béla ellátogatott a szokásos hétközi nyílt edzésre, ahol Hermann Gerland is nézte a fiatalok felkészülését, aztán Béla gondolt egyet, és belevágott a Tigrissel egy rövid interjúba.
Kun Béla
2017.07.21.
Az idei ázsiai túra Arjen Robben nélkül zajlik. A szélső játékosnak megsérült a jobb vádlija teniszezés közben.
Vachaja Fanni
2017.07.21.
Már megtalálták Philipp Lahm utódját Joshua Kimmich személyében, aki a következő szezonban jobb oldali védőként fog játszani az FC Bayernben. Teljesen rendben? Nem mindenki számára.
Kun Béla
2017.07.20.
Sokáig vitathatatlan volt, hogy az FC Bayern München tizenegyeseit Thomas Müller lövi. Mostanában azonban folyamatosan elhibázza a büntetőket, legutóbb, a Telekom kupán sem talált be. Ezért most inkább levonja a tanulságokat, és egy időre biztosan lemond a 11-esekről. Vajon mi lehet a gond?
Az FC Bayern felfedezte magának a kölcsönügyleteket, négy jelölttel/kölcsönjátékossal: Costa, James, Gnabry és Sanches

James Rodríguez, Serge Gnabry, Douglas Costa és most valószínűleg Renato Sanches is. A Bayern München az idei nyár óta a Bundesliga kölcsönző-bajnoka is.
Kun Béla
2017.07.20.
A DHL és az FC Bayern München-ez kapcsolat Kínában is él.
A Bayern vezetői csoportjának egyik tagja Wacker és a nagykövet Hasan Salihamidzic a logisztikai vállalkozásnál tett látogatást. Itt közösen a kínai fogadtatásról, és a nemzetközi piacról tárgyaltak.
Kun Béla
2017.07.19.
Franck Ribéry (2007), és Kingsley Coman (2015) érkezése után, újabb két francia, Corentin Tolisso, ès Willy Sagnol érkezett, avagy jött vissza a Bayernhez. Mindenek előtt Sagnollal és a 22 éves Tolissóval a Bayern mindenképp erősödött.
Sukupčák Marián
2017.07.19.
Az újonc fokozza a nyomást Mülleren, akit a klublegendák, Maier és Augenthaler is támogatnak: "Ő hozza majd a góljait." De vajon mit jelent még James érkezése.
Kun Béla
2017.07.19.
A nèmet rekordbajnok vasárnap este indult el az Audi nyári túrájára. S a Bayern csapata egy egykori sztárfocista kíséretével erősödik, noha nem a futballpályán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?