Gnabry és Tolisso fölösleges átigazolás volt?

Gnabry és Tolisso fölösleges átigazolás volt?

2017.06.24. | Kun Béla

Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?

Tovább
Renato Sanches beárazva

Renato Sanches beárazva

Tovább
Alexis Sanchez helyett egy ismeretlen ukrán szélsőt vesz a Bayern?

Alexis Sanchez helyett egy ismeretlen ukrán szélsőt vesz a Bayern?

Tovább
2016.06.08.
Ami eddig csak találgatásnak minősült, az most már több ennél.
2016.06.08.
Két Bayern legenda, egy egykori kiválóságunk, és egy még ma is aktív játékosunk is helyet kapott minden idők legjobbnak vélt Európa-bajnoki csapatában.
Fazekas Annamária
2016.06.08.
Manuel Neuer és Thomas Müller a Schwaigangernél, szerelemből.
Címkék: Csapatról
Tóth Renáta
2016.06.07.
Kell-e tartania az FC Bayernnek a szupersztárjai, Robert Lewandowski és David Alaba távozásától vagy csak a spanyol sajtó szokásos szenzációhajhász kamusztorijaival állunk szemben?
Mint ismeretes, az EB után Carlo Ancelotti veszi át csapatunk edzői feladatait. A szurkolók körében a cél nem más, mint a Triplázás?
2016.06.06.
Ez egy örök kérdés, ami felmerül a szurkolók körében. Nehéz átfogó választ adni erre a kérdésre. Vannak, akik tisztában vannak a klub teljes történelmével es jelenével, vannak akik csak az aktuális mérkőzéseket nézik meg. De vannak akik minden mérkőzésre ellátogatnak, és vannak olyanok is akik kedvencük után nevezik el kutyájukat vagy éppen születendő gyermeküket. Egy, ami közös bennünk: a Klub! Szeretünk játékosokat, edzőket....
2016.06.06.
A napokban jelentősen meggyöngült Dortmund a Bayernből igazolt. Rode 2020-ig tartó szerződést írt alá a fekete-sárgáknál
2016.06.06.
Alig köszönt el Münchentől a spanyol szakvezető, már vissza is tér a bajorokhoz
2016.06.05.
Elképesztő bevételünk van a mezeladásból. A több mint százmillió dolláros bevétel már a harmadik legtöbb a világon. A Barcát is lenyomtuk simán!
2016.06.03.
Véleményem szerint maradandót alkotott Münchenben, mert hozott egy új játékrendszert a németeknek, akik ebből profitálva lettek világbajnokok. Aztán zsinórba háromszor nyerte meg a bajnokságot, és kétszer lett német kupa győztes.

Ezeket a cikkeket olvastad már?