Kiderült, hogy pontosan mennyit kap James a Bayerntől

Sukupčák Marián

James Rodriguez állítólag évi 6,5 millió eurót keres "levonva az összes előírt német jövedelemadót és társadalombiztosítási járulékot".

Az FC Bayern a James Rodriguezzel folytatott tárgyalások során nettó bérben egyezett meg, azaz minden adót és járulékot magára vállal a klub. Ezt írta a Der Spiegel a Football Leaks-re hivatkozva.

Egy 31 oldalas dokumentumról van szó, melyet a Football Leaks szivárogtatott ki a Der Spiegel hírmagazinon keresztül, és miszerint az újonc James Rodriguez netto bért kap az FC Bayernnél. Tehát adómentesen havonta 541.670 eurót kap. Egy évre összesítve ez mintegy 6,5 millió euró.

Az alapbér mellett persze még bónuszok is járnak, szintén nettó összegként kifizetve. A Real Madridtól két évre kölcsönzött, jelenleg sérült James markát további 250.000 euró üti, ha eljut egy idény alatt 12 gólig. Ugyanúgy 250.000 eurót ér a 20 gólpassz is.

A kolumbiai kölcsönzésének díja tehát két részletben 13 millió euró, és ha a középpályás majd 2019-ben a Bayernnél szeretne maradni, a 42 millió eurós kivásárlási árat is utalhatja a klub a Real Madridnak.

Forrás : http://www.abendzeitung-muenchen.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41463/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,gazdasági adatok,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?