Nehéz mérkőzés volt

Kun Béla

"Örülünk és elégedettek vagyunk" - mondta a Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic a Bayer Leverkusen elleni 3-1-es győzelméről az Allianz Arénában. A bajorok javuló játékot mutattak.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Hasan Salihamidzic: "Nyertünk, s elhoztuk az első 3 pontot. Szerencsések és elégedettek vagyunk. De természetesen vannak dolgok, amiken még javítanunk kell."

Carlo Ancelotti: "Ez egy nehéz mérkőzés volt. Korán betaláltunk, de utána nem védekeztünk jól. A vonalak közt túl sok szabad teret hagytunk az ellenfélnek. Ez megtörténhet ebben a fázisban. Egységesebbnek kell lennünk. Hummelsnek problémája volt a gyomrával, Müllert pedig taktikai okokból cseréltem le. A játékrendszeren akartunk változtatni."

Niklas Süle: "Ez egy különleges nap volt számomra. Az első bundeslig meccsem az új klubomban, s az első gólom is. Ez nem volt egyszerű, s nehezen ment nekünk. Az első félidőben jó lehetőségeink voltak. A második félidőben nem úgy folytak a dolgok, ahogy kellett volna. Hiányzott a frissesség. Sok gólhelyzet volt. A győzelem egy kicsit talán nagy arànyú volt a helyzetekhez képest."

Heiko Herrlich: (Edző, Bayer Leverkusen) "Ha veszítünk, az sosem jó érzés, de úgy gondolom, hogy a teljesítményünk miatt nem kell szégyenkeznünk. Bátran játszottunk előre, s sok gólhelyzetet kihagytunk. Összességében a gólhelyzetekkel elégedettek lehetünk, de hatásosabbnak kell lennünk. A Bayern megérdemelte a győzelmet."

Bernd Leno: (Kapus: Bayer Leverkusen): "Vegyes érzéseim vannak. Mert több volt benne. Sok helyzetünk volt, s ha ezt nem használjuk ki, akkor nehéz itt Münchenben."

Jonathan Tah: (Bayer Leverkusen) "Az első félidőben elaludtunk, s buta gólolat kaptunk, rögzített szituációkból. A második félidőben elég esélyünk volt ahhoz, hogy a mérkőzést megfordítsuk. Ezt nem tudtuk megoldani. A Bayern ezt kihasználta, s 11-esből betalált. De megyünk tovább. Ez csak az első meccs volt."

Forrás : https://fcbayern.com/en

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41412/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzéseink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?