Robben megsérült! Nem utazhat az ázsiai túrára...

Robben nélkül indul ázsiai túrára az FC Bayern vasárnap, Kínába és Szingapúrba. A müncheniek szerdán azt a hírt kapták, hogy a holland a nyaralását töltve, tenisz közben meghúzta a jobb vádliját.

Hogy mielőbb vissza tudjon térni a csapattréningekhez, Robbennek a Säbener Strassen kell maradnia és egyéni edzéseket végeznie. A 33 éves játékos a 2016/17-es szeonban 26 mérkőzésen 13 gólt és 12 asszisztot jegyzett (a Kicker átlagosztályzata 2,39 volt). A Kicker-Ranglistáján az egyetlen Bundesligában játszó támadó szelső aki világklasszis besorolást kapott.

A 16-ától 28-ig tartandó túráról Arjenen kívül a két kapus Manuel Neuer (lábtörés) és Sven Ulreich (könyöksérülés) fog hiányozni, míg Joshua Kimmich, Sebastian Rudy, Niklas Süle, Arturo Vidal és Serge Gnabry a Konföderációs Kupa és az U21-es mérkőzések miatt szabadságukat töltik.

Ázsiában a bajorok 2012 és 2015 után harmadjára vesznek részt igen nagy volumenű mérkőzéseken. 19-én Shanghaiban az Arsenal ellen, majd 3 nappal később Shenzenben a Milan ellen lépnek pályára. Ezt követően Singapurban az angol címvédő Chelsea (július 25.) majd az inter (július 27.) következik.

Fordította : Szabó Attila

Forrás : http://www.kicker.de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40242/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,audiFCBtour,BAYERN HÍREK,Előzetesek,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?