James vs Robben! Egy el sem kezdődött vita...

Kun Béla

James szinte még meg sem érkezett Münchenbe, de már akadt egy kis probléma. Méghozzá egy mezszám miatt... Aztán James lovagiasan rendezte az ügyet.

München - a James-üzlet létrejött, így az FCB egy új probléma előtt állt.

Az ok: James (állítólagos) szerződése az Adidassal. Miszerint minden klubban, ahol játszik a 10-es mezszámot kell, hogy viselje. Legalábbis ezek a hírek láttak napvilágot. A kolumbiai a válogatottban is és a Real Madridban is ezt a számot hordta, a bajor együttesnél, mindez nehezebb lesz, ugyanis ez a szám már foglalt, a szupersztár Arjen Robbené...

De mire ez a nagy felhajtás a 10-es mez körül? 

Az Adidasnak James Rodriguez egy nyerőember, ugyanis 2016-ban világszerte 1,2 millió James mez kelt el, csak Messi ért el többet (1,9 millió), hozzátéve: Ronaldo nevéhez 900 000 eladott mez fűződik. A twitteren 12, 7 millió követője van. Majdnem 4-szer annyi, mint az egész Bayern Münchennek. Egy igazi nyerőember.

Az ügy lovagiasan rendeződött:

Mint a szerdai nyilvános bemutatásán kiderült, James a 11-es mezszámot kapta, így a vita el sem kezdődött. James szerint nem volt semmiféle komoly szerződése az Adidassal e téren, s nyilvánvalóan elfogadta, hogy a 10-es szám már foglalt. Egy olyan játékos hordja, aki már hosszú ideje Bayern játékos. Elmondta azt is, hogy neki igazából mindegy, hogy melyik számot adja, neki az a fontos, hogy jól játszon, segítsen a csapatnak, hogy címeket nyerhessenek. Hatalmas örömmel lát neki a feladatoknak.

Forrás : https://www.tz.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40226/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?