Toljan is rajta van a Bayern kívánságlistáján?

Vachaja Fanni

A Bayern nyilvánosan figyeltet egy újabb feltörekvő fiatal játékost: egyes médiaforrások szerint Jeremy Toljan a Hoffenheim játékosa a kiszemelt.

München- Niklas Süle és Sebastian Rudy már megvannak, most Jeremy Toljannal a TSG Hoffenheim egy újabb profi játékosa van a listán. Legalábbis ezt állítja a Bild.

A futásban erős jobb oldali védő egyike a német futball nagy reménységeinek. Az U21-el megnyerte az Európa-bajnoki címet, és olyan topcsapatok figyelmét is felkeltette, mint a Real Madrid. Nem ok nélkül látja sok szakértő benne az új Philipp Lahm-ot.

Ezt a címet Münchenben Joshua Kimmich örökli, aki a német rekordereknél már összebarátkozott az új posztjával. De egy másik alternatíva sem fáj. Toljan szerepel a tervekben a Hoffenheimnél, de jövő nyáron szabadon átigazohat. Legkésőbb akkorra nem csak a Bayernnél lesz forró téma.

A kapcsolat már él a Bayern és a TSG között: még mindig él a pletyka,hogy az egykori brémai játékosnak, Serge Gnabrynak a Hoffenheimnél kell egy időre játszania, kölcsönben.

Forrás : http://www.abendzeitung-muenchen.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40206/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?