A mai sajtótájékoztató Jamessel, Carloval és Rummeniggével

KH Rummenigge:

Az átigazolásról: Carlo Ancelotti pár hónappal ezelőtt jelezte az érdeklődését. A Real Madrid készséges volt afelől, hogy a transzfer ilyen gyorsan tető alá kerüljön. Az egészet az elfogadható pénzügyi feltételek tették lehetségessé. Két éves kölcsönszerződésben állapodtunk meg, vételi opcióval rendelkezünk, amelynek aktiválása esetén egy újabb három éves szerződés lép érvénybe.

Az átigazolási tervekről: A piac augusztus 31-ig nyitva van, nem zárom ki a további távozókat, érkezőket. Jelenleg nincs semmi betervezve. Van egy pár játékosunk, akik még gondolkoznak, hogy az elegendő játék miatt kölcsönbe igazoljanak. Gnabry iránt sokan érdeklődnek, megfogjuk vizsgálni a dolgot.

Carlo Ancelotti:

Jamesről: Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehet, ez egy különleges pillanat számomra. Nagyszerű tapasztalataink vannak egymással. Jól illik az FC Bayern arculatához. Mindenki ismeri a kvalitásait, ő egy nagy tehetséggel megáldott játékos. Általa jobbak leszünk. Sajnos az elmúlt években nem játszott folyamatosan, de ez csak nagyobb motivációt jelent majd neki. Biztos vagyok benne, hogy továbbsegít minket. Ő egy olyan játékos, akinek magas a technikai tudása és erős a karaktere.

James posztjáról: Mindegyik támadóposzton tud játszani. Természetesen ezáltal egy még nagyobb konkurenciaharc alakul ki, amelynek mindenkit motiválnia kell. Számomra nem probléma egy játékost a padra ültetni. Még nem tudom, hogy játszik-e a Telekom kupán, még nem edzett velünk.

James Rodriguez sajtótájékoztatója:

Első szavai: Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Remélem, hogy közösen nagy célokat érhetünk el.

A kedvenc posztjáról: Sok nagyszerű játékos van itt, az embernek mindent meg kell tennie a kezdőtagságért. Ott játszom, ahol az edző akarja. Tudok a bal, a jobboldalon vagy a 10-esen is játszani.

A céljairól: Azért érkeztem, hogy címeket nyerjek és a csapat segítségére legyek, hogy jobbak legyünk.

Az átigazolásról: Két évvel ezelőtt már dolgoztam Carloval. A Bayern egy nagyszerű csapat, Európa legjobb 3 csapatába tartozik.

Münchenről: Ez egy nagyszerű város, egy másik kultúra, egy másik nyelv. Természetesen megpróbálom elsajátítani a német nyelvet.

A Realhoz való esetleges visszatéréséről: Természetesen ez még nyitott dolog. De először a Bayern Münchenre kell koncentrálnom.

A mezszámáról: A 10-es már ki lett osztva egy olyan játékosnak, aki már régóta van itt. Azt a számot választom, amelyik rendelkezésre áll, nincs az Adidassal megegyezésem, hogy ezt a számot kell viselnem.

Visszalépés-e a Bayern? Nem, nem az. Ez egy új út. Látom a lehetőséget a címek szerzésére. A Bayern egy olyan klub, amely a Bajnokok Ligájában is mindig egy fontos szerepet játszik.

A Bundesligáról: A Bundesliga nagyon vonzó. Gyermekként sok Bayern meccset láttam, ez egy történelmi klub.

A Bayern-génről: Tudom, hogy ez egy olyan csapat, amely mindig címet akar nyerni. Én is egy ilyen győztes típus vagyok. Szeretném kivenni a részemet a címek szerzéséből.

Forrás : https://www.facebook.com/bayernszektor/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40233/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?