A megállapodás Costával a küszöbön áll, Vidal elhajtotta az Intert...

A Bayern München szélsője, Douglas Costa a hírek szerint hamarosan beleegyezik a közelgő nyári transzferébe, hogy a Juventushoz csatlakozzon. Más források pedig állítják, hogy Vidal visszautasított egy nagy-értékű ajánlatot az Intertől.

A Football Italia kisebb olasz hírügynökségtől idézve azt írja, hogy Costa átigazolása közel ért a befejezéshez, valamint egy német riporter a Sky Sport Németországtól is megerősítette, hogy hamarosan megegyezik a három fél.

Vannak azonban eltérő volumenű híresztelések, hogy mennyi lehet az átigazolási díj, de a Bianconeri előszőr két évre kölcsönbe veszi a brazilt, majd 2019-ben beszélhetnek a végleges összegről, ha élnek a kivásárlási joggal. A két éves kölcsönszerződés értéke körülbelül 10 millió eurót taksál, ami pedig a végösszeget illeti, a zebráknak 35 és 40 millió között kell még pluszban fizetni Costáért. Egy angol újságíró szerint a Juvénak ebben az átigazolási időszakban maximum egy nem EU-állampolgárt szabad szerződtetnie és miután Serge Airuer (PSG, Elefántcsontpart) után is érdeklődtek, már biztosan csak Costára koncentrálnak.

A Bayern azonban 50 milliót kérne a brazil csillagért, aki tavaly hét gólt és kilenc gólpasszt jegyzett 19 meccsen.

Egy másik Bayern-játékos pletykája is figyelmet kapott a nyáron, mert a friss hírek szerint Vidal nem fogadta el az Inter 57 millió eurós ajánlatát, talán amiatt is, mert nem igazán akar régi klubja egyik rivális csapatában futballozni.

Az El Mercurito (chilei újság) szerint Vidal nem gondolja jó ötletnek azt, hogy az ellen a csapat ellen lépjen pályára nap, mint nap, amely megadta az első lépéseket neki. A 30 éves játékos 2015-ben érkezett Torinóból és még két év van a szerződéséből, azonban a Football Italia szerint ezt meg fogja hosszabbítani a dél-amerikai.

A Juventus boldogan reagált egyébként Arturo döntésére, míg a milánói kék-feketék új és hasonló középpályás után nézhetnek, mert ez a transzfer most nem jött össze.

Fordította: Horváth Balázs

Forrás : http://bleacherreport.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40118/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?