Rummenigge meglepő nyilatkozata Costa átigazolásával kapcsolatban!

Sukupčák Marián

Továbbra is tartanak a spekulációk az FC Bayern balszélsőjének, Douglas Costának jövőjéről. Miután a Juventus kifejezte igényét a brazilra, Karl-Heinz Rummenigge, a müncheniek elnöke így nyilatkozott csütörtökön: "Nem vagyunk abban biztosak, hogy hosszútávon nem jobb-e, ha Costa mégis inkább marad."

A német rekordbajnoknál a ballábas futballistának, akiről az utóbbi hónapokban átigazolási pletykákkal van tele a sajtó, még 2020-ig szól a szerződése.

A 26 éves játékos 30 milliós átigazolásával 2015-ben sztárnak számított a Bundesligában, de a teljesítménye romlott és Carlo Ancelottinál már csak kiegészítő ember lett.

Azzal, hogy a Juve bejelentkezett a szélsőért 40 Millió Euróval, távozása valószínűvé vált. Az olasz bajnok azonban inkább lemondana Costáról, hogy a második nem EU-s profi átigazolása a Real jobbhátvédje, Danilo lehessen.

"Mindig is érdekes játékosnak találtam." - mondta Rummenigge. "Újra azt a színvonalat kell mutatnia, mint az első idényében." Costa maradásával arra gondolt a Bayern-főnök, hogy a brazil jó szezont tudna újra játszani. "Óriási előny a Bayernnek, hogy az idény végén világbajnokság, és erre minden játékos kvalifikálni akarja magát. Egy ilyen szituációban egyikük sem engedhet meg magának lárifárit vagy cirkuszt."

A Kicker szerint Costa jövője attól is függ, hogy az új szerzemény, Serge Gnabry kölcsönbe megy végül vagy sem.

Forrás : https://www.transfermarkt.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40119/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?