Új infó: ezért hiányzik többet a kelleténél Neuer

Kun Béla

A tervben az szerepelt, hogy az első edzésen már teljesen bevethető lesz a német válogatott világbajnok kapusa. Azonban most még csak egyénileg edz, s ennek oka mindeddig ismeretlen volt.

Nos lássuk az okot.

Ez a Bajnokok Ligája meccsen történt a Real Madrid ellen. Mely április 18-án zajlott. Mely neki duplán fájó volt, egyrészt a kiesés miatt, másrészt, egy lábközépcsonttörést szenvedett.

Ez egy olyan sérülés, amelynek gyógyulása normális esetben 8 hétnél nem tart tovább.

Most konkrétan: Neuernek az első tréningen már teljesen bevethetőnek kellett volna lennie, de még csak egyénileg edz, hogy az izomzata teljesen rendbejöjjön.

A magyarázat pedig egyszerű: Mint az, ahogy a Sport Bild beszámolt róla, a 31 éves kapus a Madrid ellen egy második törést is szenvedett. A meccs közben a "királyiak" ellen egy további hajszálrepedés keletkezett, amely egy újbóli töréshez vezetett.

A visszatérés azonban tervben van. Így ezáltal hagyta ki Neuer a Bundesliga végét, s a Dortmund elleni kupa elődöntőt is.

De a Bayern drukkerek fellélegezhetnek. A világ legjobb kapusa ugyanis a szezonkezdetre a Leverkusen ellen már a kapuba fog állni.

Forrás : https://www.tz.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40046/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?