Gnabry a Bayernnél: Minden Costától függ

A verseny a Bayernben nagyon nagy. Ezt tudja az újonnan érkezett Serge Gnabry is. Az ex-brémai játékoson kívül még hat további támadó áll szerződésben a Bayernnel.

Hogy az U21-es Európa bajnok a következő évet a Bayernben tölti, vagy egy másik csapatnál, abba még Douglas Costa is bele fog szólni.

Az U21-es Európa bajnok Serge Gnabry a jól megérdemelt vakációját tölti. Július végén várják az ex-brémait a Säbener-Sraßén, hogy megkezdje az edzést az új szezonra. Habár még mindig nem biztos, hogy hol fog játszani. Ugyanis, ahogy a Kicker már három hete informálódott, a TSG Hoffenheim még nagy reményeket táplál a csatár kölcsönbeli szerződtetését illetően.

Minden attól függ, hogy hogyan alakul Douglas Costa sorsa. Hétfőn a Bayern elnöke Uli Hoeneß még egyszer kiemelte, hogy az egyesület szívesen megválna a brazil játékostól, de ez mind attól függ, hogy van-e olyan csapat, amely megfizeti az eladási árat, ami jelenleg 40 millió euró körül mozog. Jelenleg is folynak a tárgyalások a Bayern és a Juventus között. Mindegy, hogy Douglas Costa megy vagy marad, ahogy ebben a pillanatban kinéz Alexis Sanchez nem téma többé, így Gnabry ki tudná tölteni az üres posztot és a Bayernben tudna kezdeni.

Ha azonban Costa marad, akkor Gnabryt jó eséllyel kölcsönadják Kraichgauba, hogy ott nemzetközi szinten is játtszon. A többi csapat, aki érdeklődést mutatott mint a Hertha BSC, a Wolfsburg vagy a Schalke már kiszálltak a versenyből.

Fordította : Vachaja Fanni

Forrás : http://www.kicker.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40049/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,douglas costa,serge gnabry
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?