A Bayern München elnöke, Uli Hoeness, nem készül ajánlatot tenni Alexis Sanchez-ért

Fordította : Gál Arnold

Forrás : http://www.espnfc.com/

A Bayern München elnöke, Uli Hoeness, már korábban utalt rá, hogy az Alexis Sanchez igényeihez hasonló fizetési elvárásoknak nem tudnak megfelelni, így nem is számít arra, hogy az Arsenal játékosa csatlakozzon a csapathoz.

A 28 éves Sanchez többször hírbe lett hozva a Bayern-nel idén nyáron, de fizetési igénye 300.000 Font körül lenne hetente.

Hoeness azonban egy szponzor-eseményen már utalt rá, hogy ekkora fizetéssel nem szeretnének sztárokat csábítani a csapathoz.

Kérdezték a klub terveiről Sanchez leigazolását illetően, de Hoeness csak ennyit mondott:

"Nincs beleszólásom a klub operatív működtetésébe, Karl-Heinz Rumenigge nem keresett meg ezzel kapcsolatban, úgyhogy az érdeklődés sem lehet túl komoly."

Az elszálló fizetésekkel kapcsolatban ezt mondta Hoeness:

"Amekkora fizetésekről szó esik a sajtóban - 20 millió Font évente - az nem kifejezetten azaz összeg, ami a klub számára elfogadható lenne."

Eddig a Bayern tűnt befutónak a Sanchez-ért vívott harcban, hiszen már csak egy év van hátra a szerződéséből, amit eddig nem hosszabbítottak meg a játékossal. A Bayern vezetőinek nyilatkozataiból viszont az derül ki, hogy egyre kisebb esély van arra, hogy a chilei Münchenbe tegye át a székhelyét idén nyáron.

A Manchester City-t szintén hírbe hozták Sanchez-zel, de Arsene Wenger nem szeretné őt elengedni egyik Premier League riválishoz sem.

Fordította : Sipos Gábor 

Forrás : http://www.espnfc.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40018/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?