Elérkezett ez a nap is! A hivatalos szezonkezdés a Säbener Straßén.

Kun Béla

Nagy tömeg előtt kezdte meg a felkészülést a német rekordbajnok. A kilátogató szurkolóknak azzal kellett szembesülniük, hogy idén először, más bejáraton kellett az edzésre bemenni.

Hatalmas locsolkodás a tréning előtt, mindenki megkapta a nyári minifürdőt.

Egy régi ismerős érkezett, s Ancelotti fiával építették fel az elemeket a pályára.

A régi ismerős nem más, mint Willy Sagnol. Az egykori Bayern legenda visszatért "visszatértem haza" - fogalmazta meg az edzés után a francia.

Az edzésen az eddigi új igazolások közül senki sem volt, mert Gnabry az U21-el lett friss Európa-bajnok, míg Rudy, Süle a mai nap játsszák a Konföderációs Kupa döntőjét Chile ellen. Míg a 41,5 milliós "Mann" július 10-ig extra szabadságon vehet részt.

Az edzésen a nagyok közül Müller, Martinez, Coman, Bernat, Hummels, Ribéry, valamint a frissen visszatért kapusunk Tom Starke.

A kérdés az az, hogy valójában mit is tervez Ancelotti Sagnollal, hiszen még csak asszisztált az edzésen, s a feladatokat Ancelotti fia adta ki.

Az edzésen egy gimnasztikai bevezető után a passzok minden formáját gyakorolták, egymás, s a felállított bábuk ellen, majd kiskapus foci következett, majd az edzés végén többen is autogrammokat osztogattak a kilátogató szurkolók nagy örömére.

Saját fotóink az edzésről :

Forrás : http://www.abendzeitung-muenchen.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39947/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?