A jövőben a Siemens és a Bayern München közös utakon fog járni

Kun Béla

Az új szezon kezdetétől a Siemens lesz az új "Platina Partnere" az FC Bayern Münchennek. A 3 évre kötött szerződést hétfőn a Siemens gyár központjában jelentették be egy sajtótájékoztató keretében.

Többi között már az Audi dóm (Bayern kosárcsapatának csarnoka), illetve az Allienz Aréna is Siemens megoldásokkal lett kialakítva. A szezon kezdetével mindkét fél konkrét jövőbeli terveket szövöget. Technikai újításokon és digitális termékeken dolgoznak. Ezekkel a jövőben a szurkolók számára felejthetetlen játékélményt kínálnak.

A partnerkapcsolat keretében a Siemens technika Allianz Arénában, illetve az üzleti részleg a Säbener Strassén tovább lesz építve. 

"A két bajnok Bajorországból: összeértek, akik összetartoznak. Szeretném a Siemens-t szívélyesen üdvözölni a Bayernnél, és már most a bizalmat és az elkötelezettséget szeretném megköszönni. Nagyon örülök ennek a fontos kapcsolatnak."

- mondta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München vezérigazgatója.

"Siemens és a Bayern egy-egy globális játékos, s itt veszi kezdetét egy világraszóló együttműködés"

-szólt Uli Hoeness, a Bayern München elnöke. "Joe Kaesernek is szeretnénk megköszönni az előzetes bizalmat, mely a kosárlabdázóinknak is nagy megtiszteltetést jelent."

"A technológiánkkal és a digitális tudásunkkal fogjuk a csapatot támogatni, azért hogy hazai illetve nemzetközi szinten további sikereket érjen el. Egy top sportágnak szüksége van top technológiára"

- szögezte le Joe Kaeser a Siemens elnöke.

Forrás : https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39987/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Előzetesek,gazdasági adatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?