Thomas Müller és Kimmich miatt bírálta Ancelottit Sammer

Sokkal fontosabb Thomas Müller a Bayern számára, mint a  struktúrákhoz való ragaszkodás. Kimmichhel kapcsolatban pedig rámutatott: a Konföderációs Kupán mindenki láthatta, mire képesek a fiatalok.

Több, mint egy éve már, hogy Matthias Sammer egyike volt a Bayern München vezetőségének. Jelenleg TV-s szakértőként tevékenykedik és arról beszél többi közt, hogy hogyan helyettesíthető a rekordbajnok csapatban Philipp Lahm és Xabi Alonso.

… az átigazolási politika a Bayernnél az, hogy szívesebben vásárolnak fiatalabb játékosokat a drágább sztárok helyett:

„Úgy gondolom, hogy ez nagyon dicséretes. A Bayern Münchennek ez a feladata. De: Az átigazolási szezon még augusztus 31-ig nyitva tart, lehetséges, hogy történik még valami. Tudom, hogy a csapat és a felelősök folyamatosan nyitott szemmel és füllel járnak, de semmilyen körülmények között nem kell nyomás alatt lenniük.”

… a jövőbeni FCB vezető játékosok Xabi alonzó és Philipp Lahm után:

„A csapatszerkezetnek Lahm és Alonso két abszolút sarokköve volt. De én azon a véleményen vagyok, hogy Manuel Neuer, Thomas Müller, Jerome Boateng, Mats Hummels és David Alaba most természetesen fel fog nőni a feladathoz.”

…Carlo Ancelotti feladatáról, hogy további címeket nyerhessen:

„Láthatjuk a fiatal játékosok minőségét most a Konföderációs Kupán. Más lenne, ha a játékosok mind közvetlenül A-Fiatalok lennének, de ezek mind Bundesliga tapasztalattal rendelkező játékosok. Joshua Kimmich kerülhet előtérbe a következő évben. Meg vagyok győződve róla, hogy a Bayern húzójátékosa lesz, mivel ő olyan képességekkel rendelkezik, mint a sportosság és a karakteresség, megfelelő temperamentumossággal. Niklas Süle olyan, mint egy gép! Egyértelműen fokozni fogja az FCB középhátvédek közötti nyomást. Sebastian Rudy derűsen és nyugalommal játszik, ami egy öröm. És Corentin Tolisso is egy hihetetlenül érdekes játékos, akiben benne van a gólveszély.

….Thomas Müller szerepéről Ancelottinál:

„Az ember mindig azt hiszi, hogy Thomas csak úgy kirázza magából ezt az egészet, annyira laza. Úgy ismertem meg őt, mint egy kivételes focistát. De hosszú távon az a legfontosabb, hogy megtalálja az ő szerepét a csapatban. Ő egy kulcsjátékos és ott kell lennie egy csoportban, egy tengelyben, ehhez meg kell kapni a vezetők támogatását. Az edzőnek muszáj lesz belátnia, hogy ez sokkal fontosabb, mint a struktúrák a csapatban.

Fordította : Heil Ádám

Forrás : https://www.tz.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39917/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,joshua kimmich,matthias sammer,niklas süle,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?