Vidal erőteljesen csábítja Sanchezt a Bayernbe

Arturo szerint, bár márígy is sok világsztár van a Bayernben, Sanchez tudna még dobni a csapaton. Sanchez egylőre néma ahz ügyben, ma este pedig Vidallalegyütt küzdenek a németek ellen a Konföderációs Kupa döntöjében. Utána talán okosabbakleszünk a jövőjét illetően.

Alexis Sanchez egy ,,elképesztő " játékos, aki sokat tudna segíteni a Bayernen, a chilei válogatott csapattársa, Vidal szerint.

Sancheznek egy év maradt még a szerződéséből, és számos forrás szerint a Bayern szívesen megvenné, mivel az Arsenalnak nem sikerūlt kiharcolni a Bajnokok Ligája indulást. Viszont Sanchez után a Manchester City is érdeklődik.

Miután a németek elleni találatával Alexis lett a chilei válogatott legtöbbször betaláló játékosa, egy szót nem szólt a riportereknek arról, hogy hol fogja folytatni pályafutását.

Vidal nagyon szeretné, ha Sanchez - aki egyébként 24 gólt lőtt a Premier Leauge előző szezonjában - a bajorok játékosa lenne.

Vidal ezt mondta a Bildnek:

Meglátjuk, hogy Alexis hozzánk jön-e. Még nem tudom. Nagyon jól ismerem őt. Egy varázslatos játékos, aki biztos sokat dobna a csapaton. Már így is nagyon sok világsztár van a keretūnkben. A Bayern München a legjobb csapat.

A bajorok volt edzője, Ottmar Hitzfeld is beszélt a potenciális átigazolásról:

Ő az a játékos aki sokat dobhat a csapaton, de fontos az, hogy döntsön minél hamarabb, mivel minél többet vársz, annál magasabb lesz az adott játékos ára.

Vidal és Sanchez a Konföderációs Kupa fináléjában fog megmérkőzni a Német válogatottal vasárnap.

Forrás : https://www.fourfourtwo.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39859/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?