Yannick Carrasco iránt megnőtt az érdeklődés

Sipos Gábor

Úgy hírlik, hogy a Bayern München kész lenne ajánlatot tenni az Atletico Madrid szélsőjéért, Yannick Carrasco-ért. Amalia Fra, as AS munkatársa szerint, Carlo Ancelotti figyelmét keltette fel a 23 éves belga válogatott labdarúgó - a német óriásnak cirka 50 millió Euro-jába kerülne elcsábítani őt a La Ligából.

Annak ellenére, hogy 2015-ös érkezése óta kulcsszerepet tölt be az Atletico Madridnál, Fra szerint ő az egyik legvalószínűbb alternatíva, ha a München nem tudja leigazolni Alexis Sanchez-t az Arsenal-tól.

"A játékos elégedetlensége a szezon végére nyilvánvalóvá vált, s nem csak Diego Simeone-val és stábjával, hanem azzal kapcsolatban is, hogy hol játszatják őt, s legtöbbször csak csereként tud pályára lépni, mint ahogyan történt ez az Alaves ellen a Mendizorroza-ban is." - álltja Fra.

Ez jó hír is lehetne a Bayern München-nek, de az Atletico kizárása 2018 januárjáig az átigazolási piacról keresztbe tehet eme remek tervnek - ez ugye azt jelentené, hogy az Atleti nem tudná pótolni a labdarúgót a távozása esetén a soron következő átigazolási szezonig.

Kieran Canning szerint az Atletico csatárként számított a fiatal belgára, de ott nem tudott maradandót alkotni. Alapvetően a széleken a legveszélyesebb, mindkét oldalon képes veszélyes helyzetek kialakítására. Fizikailag is eltér egy átlagos szélsőtől, sokkal magasabb, mint az átlag, ennek ellenére viszont rendkívül gyors. A kapura is veszélyes, az előző szezonban a La Liga-ban és a Bajnokok Ligájában összesen tizenkétszer zörgette meg a hálót.

Sokan mondják, hogy a Bayern Alexis Sanchez leigazolásával kacérkodik, Ancelottinak szüksége lenne egy sokoldalú játékosra a támadó harmadban, ahol is a veterán szélső duó, Arjen Robben és Franck Ribery mellett képviselhetne minőségi alternatívát.

Carrasco talán nem olyan tehetséges és pengés játékos, mint Sanchez, ennek ellenére jó igazolás lehetne, hiszen Douglas Costa már fél lábbal a Juventusban van - Tom Farmery szerint. Ezen felül a játékos nagyobb versenyre késztetné Arjen Robben és Franck Ribery mellett Kingsley Coman-t is, ugyanakkor Lewandowski mellett / helyett csatárként is bizonyíthatna.

Mindezek ellenére elég valószínűtlen, hogy az üzlet még a 2017-2018-as szezonban végbe fog menni.

Forrás : http://bleacherreport.com/fc-bayern-munich

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39655/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?